Σίγουρα μιλάμε σε άλλη συχνότητα... έλα 50 ΚHZ κάτω!!!
Τι είναι βαρύτερο 1 κιλό σίδερο.... ή 1 κιλό βαμβάκι;

Όταν θέλεις να ρίξεις τυρί που λιώνει στα μακαρόνια... ΔΕΝ ρίχνεις φέτα (κι' αυτή τυρί είναι όπως ξέρεις... άσχετα με το πως τα λέτε εκεί στα βόρεια).
Είπαμε ότι θα έχεις επιπλέον επιφάνεια αποίκησης (αυτό καταλαβαίνω ότι είναι το θέμα σου) λόγω μεγαλύτερης ποσότητας που θα μπεί... αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνω,
γιατί ΔΕΝ το κάνεις με κάποιο άλλο πχ. με κίσσηρη;

Το πλεονεκτήμα του siporax λόγω σχήματος (και θα το χάσεις).....
ΔΕΝ σε απασχολεί προφανώς!!!