Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 17-02-13, 18:01
Το avatar του χρήστη Ροδιτης
Ροδιτης Ο χρήστης Ροδιτης δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 05-12-2012
Περιοχή: Ροδος
Μηνύματα: 148
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠαναγιώτηςCR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να χτίσεις ένα πανέμορφο μεσογειακό θαλασσινό. Άμμο απο την θάλασσα, ζωντανός βράχος απο την θάλασσα, νερό απο την θάλασσα και σκίμερ κυκλοφοριτές θα τα βάλεις εσύ. Επίσης δεν χρειάζεσαι πολύ φωτισμό διότι τα λιγοστά κοράλια που μπορείς να βρεις δεν θέλουν φωτισμό. Ούτε θερμοστάτη χρειάζεσαι. Όσο θερμοκρασία έχει το δωμάτιο θα έχει και εκεί. Απο ζωντανά βρίσκεις πάμπολα ψάρια. Ιδανικά οι γύλοι, τα μπαρμπούνια, οι σαλιάρες, οι γοβιοί, οι σπάροι και άλλα. Απο απόνδυλα πεταλίδες, σαλιγκάρια, ερημίτες, γαρίδες, θαλασσάγγουρα και άλλα. Απο κοράλια τις ανεμώνες μας και κανα tube worm αν βρεις. Με τίποτα μην βάλεις χταπόδια, σουπιές , καλαμάρια, σκορπίνες, σελάχια και τέτοια παρόμοια γιατί θα στο τινάξουν. Επίσης αν κοιτάξεις στα λιμάνια έχει στις άκρες κοπαδάκια απο αθερίνες. Αν έχεις καλή και ψιλή απόχη μπορείς να μαζέψεις το κοπάδι του ενυδρείου σου.

Εγώ θα σου πρότεινα αν θές να το ξεκινήσεις να το κάνεις καλοκαίρι να είσαι πιο άνετος και να διαλέξεις μόνος σου τι θες.

Καλή συνέχεια.
Ακριβως το σκεπτικο το δικο σου ειχα στο μυαλο μου χωρις πολλα πολλα.. Διοτι εκανα προσφατα κ ενα γλυκου νερου κ μου εφυγαν αρκετα, ετσι σωστα οπως εστησα το προηγουμενο ετσι θελω να κανω κ με αυτο αλλα με λιγο χαμηλοτερο μπατζετ.. Πως θα ξεχωρισω τον ζωντανο βραχο υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω;; Κ αλλαγες απο την θαλασσα;
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01460 seconds with 10 queries