Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 16-02-13, 16:27
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

γεια σου, καλώς ήρθες,
και μένα η γνώμη μου είναι να βάλεις ένα μονομάχο και το πολύ πολύ κανα δυο σαλιγκαράκια που καλύτερα είναι τα βάλεις μαζί στο ενυδρείο.
πριν βάλεις ζωντανά στο ενυδρείο σου, (το οποίο πρέπει να έχει φίλτρο) θα πρέπει να προηγηθεί στρώσιμο του φίλτρου σου που ο πιο εύκολος κι ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με υλικά από το φίλτρο κάποιου άλλου ατόμου.
χρειάζεσαι φίλτρο, θερμαντήρα και τεστς μετρήσεων για να δεις κατ αρχήν αν έχει στρώσει το φίλτρο σου και στην συνέχεια αν διατηρούνται σωστές οι παράμετροι του νερού σου.
εν τω μεταξύ πρέπει να διαβάσεις στην ειδική κατηγορία του φόρουμ bettas τις απαιτήσεις του ψαριού αυτού και να πάρεις μια ιδέα από άλλες κατασκευές.
ο μονομάχος δεν αγαπά το πολύ έντονο φως και δεν πρέπει να καθρεφτίζεται το είδωλό του στα τζάμια του ενυδρείου.
κοίταξε για την διαδικασία του σκούρου χρώματος στο νερό.
ναι τις ανούμπια και το μοπάνι τα βρίσκεις στα petshops την ανούμπια ίσως και από κάποιον που θα κλαδέψει στο ενυδρείο του. καλό είναι στο ενυδρείο σου να υπάρχουν και κάποια φυτά επιφανείας επιπλέοντα.
καλώς ήρθες και πάλι, με το καλό να στήσεις το ενυδρειο σου και ότι χρειάζεσαι ρώτησε, υπάρχουν και ατομα με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις στους μονομάχους και θα σε βοηθήσουν πολύ
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01515 seconds with 10 queries