Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 16-02-13, 08:49
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

[QUOTE=Vangelis21;737033]Καταρχην μην χρησιμοποιεις αλατι ουτε χοντρο ουτε υπερβαρο ετσι επειδη το πεταξε καποιος. να προσεχουμε τι λεμε γιατι κλαιμε τα ψαρια μετα.
/QUOTE]
vangelis21 αν αναφέρεσαι σ εμένα έχω και όνομα και νικ και το πρέπον είναι όταν κάνεις παρατηρήσεις να απευθύνεσαι συγκεκριμένα. δέχομαι ευχαρίστως και χωρίς ενόχληση υποδείξεις λόγω της απειρίας μου γιατί μ ενδιαφέρει να βοηθηθεί το εκάστοτε άτομο κι όχι να αποδείξω το οτιδήποτε.
με αυτή την οπτική σ ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.
όμως σε παρακαλώ έχε υπ όψιν σου οτι δεν "πετάω" κουβέντες, δεν συμβούλευσα να βάλει αλάτι, ο άνθρωπος είχε προβληματισμό περί του αλατιού κι επειδή έχω παρατηρήσει συχνά να αναφέρεται η λέξη "αλάτι" χωρίς διευκρίνιση, του το εξήγησα. δεν είναι "υπέρβαρο" είναι χοντρό και μάλλον δεν γνωρίζεις ποιο είναι για να κάνεις αστειάκια. στα χρυσόψαρα το έχω χρησιμοποιήσει και γνωρίζω και πως προστίθεται και πως αφαιρείται.
επιπλέον το αλάτι στην σωστή αναλογία, δεν μπορεί να είναι μοιραίο για το ψάρι.
ωστόσο αφού θεωρείς φυσικό να κάνει παρατηρήσεις ο ένας στον άλλο, θα σου πω, πριν προσπαθείς να εκθέσεις κάποιον να διαβάζεις προσεκτικά τα γραφόμενά του.

"
κι εγώ έχω διαβάσει κάπου για το αλάτι οτι τα ηρεμεί και πολλές φορές τα σώζει από βέβαιο θάνατο κι έψαχνα να το βρω τώρα αλλά δεν είδα πουθενά να προτείνεται για το θερμικό σοκ. γι αυτό λένε μόνο την προοδευτική άνοδο της θερμοκρασίας. το θέμα είναι ότι στα petshops τα φάνσυ χρυσόψαρα τα έχουν συνήθως σε υψηλές θερμοκρασίες. τι ψάρι είναι το δικό σου δεν πρόσεξα.από πότε είναι στον πάτο?
υπάρχει αυτό το άρθρο για ρίξε μια ματιά
http://goldfish2care4.com/goldfish-d...alt-baths.html
σε περίπτωση αλατιού ξέρεις δεν βάζεις το κοινό μαγειρικό αλλά το χοντρό χωρίς πρόσθετα
"
η επιβεβαίωση της αξίας μας δεν απαιτεί την μείωση κάποιου άλλου, η ευγένεια προάγει τις σχέσεις των ανθρώπων και δεν είναι δυνατόν ν αγαπάς τα ζώα χωρίς ν αγαπάς τον άνθρωπο.
ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά με τον τρόπο σου και δεν είναι η πρώτη φορά που μου απευθύνεσαι απρεπώς
με φιλική διάθεση
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,05668 seconds with 10 queries