Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-13, 16:52
Το avatar του χρήστη Ροδιτης
Ροδιτης Ο χρήστης Ροδιτης δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ροδος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danny Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδή είχα μονομάχο τον φοβόμουν λίγο τον φωτισμό,

όσο για το λίπασμα είναι της fluval και μάλιστα είχε προστεθεί και λίγο παραπάνω καθώς το φύτεμα ήταν δύσκολο με το ήδη υπάρχον.

επειδή δεν ήξερα την vallisneria την είχα κλαδέψει απο την μέση και πάνω τις πρώτες φορές. να τις κλαδέψω κοντά στην ρίζα τώρα ώστε να φύγει εκεί που φαίνεται το σάπισμα?

βασικά το στήσιμο είναι πρόχειρο καθώς έπεται μετακόμιση κατά πάσα πιθανότητα την άλλη εβδομάδα εκτός απο την δική μου και του μονομάχου σε 80 ενυδρείο.
-------------------------

καθώς φοβάμαι για την ποιότητα των Catapa, αν και δημοπρασίες κάνω συνέχεια απο ebay είναι εύκολο να έχω το λινκ? ευχαριστώ
Aπο αυτον πηρα catapa (http://www.ebay.com/itm/280914246813...84.m1439.l2648), μην τον φοβασαι τον μονομαχο με το φως κ στον βιοτοπο του 8 ωρες σιγουρα εχει ηλιο μην σου πω εως κ 12 ωρες, απλα θα σου προτεινα να παρεις μια λαμπα η οποια να "αποικονιζει" καπως τον βιοτοπο του δηλαδη λιγο χαμηλου φωτισμου η καλυτερες λαμπες για αυτην την δουλεια κατα την γνωμη μου ειναι η hagen flora glo k sylvania grolux. Την πρωτη απο καποιο καλο petshop κ την δευτερη απο καλο καταστημα με ηλεκτρικα πχ Καυκας..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01368 seconds with 10 queries