Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές
εχω κρεμ μπρουλε
|
ΜπρΙλε οχι μπουλε...
μπρουλε(τ) γραφεται αλλα μπριλε λεγεται.
Δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει σε ολους η Γαλλικη κουζινα, αλλα στο θεμα των κρεατικων (του μοσχαρισιου βασικα γιατι με το χοιρινο και τα υπολοιπα που θενε ψησιμο καλα τα πανε) οι Ελληνες ειναι απλα καταστροφεις.
Το "μαγικο" τροπο ψησιματος πρεπει να τον εχει εφευρει ο Καναρης ο πυρπολητης σε συνεργασια με με τον πυρομανη που εκαψε την παρνηθα προπερυσι