Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #42  
Παλιά 18-01-13, 04:21
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

οκ, νομιζω ολοι λιγο πολυ εχουμε τραβηξει καμια τζουριτσα νερο απο ενυδρειο, ομως αυτο πρεπει να αποφευγεται, οχι τοσο για τα "θανατηφορα μικροβια" και τις υπολοιπες αηδιες, αλλα για αυτα που δε μας επηρρεαζουν ως οργανισμους αλλα καλο ειναι να μην γινομαστε φορεις και να τα κουβαλαμε δεξια κι αριστερα.
Αυτο βεβαια θεωρητικα, και θα ηταν πολυ κρισιμο πριν μερικες εκατονταδες χρονια.
Σημερα με τα μεσα μεταφορας ο ανθρωπος εχει εξισορροπισει ολη τη βιολογια του πλανητη (εγω πχ εχω γυρισει πανω απο 150 χωρες της Γης και απο ηπειρους μονο Ανταρκτικη δεν εχω παει ) οποτε δεν τιθεται πια θεμα αν καποιοι οργανισμοι ειναι τροπικοι η πολικοι αφου πλεον ειμαστε λιγο πολυ φορεις ολων τους και τους εχουμε διαδωσει παντου.
(ας μην ξεχασουμε πως στην πραγματικοτητα το μεγαλυτερο ποσοστο των ινδιανων της κεντρικης Αμερικης δεν τους εξολοθρευσαν με οπλα οι Ισπανοι, αλλα με ανεμοβλογια -νομιζω... η ευλογια? - που κολλησαν απο την επαφη και ηταν αγνωστη σε αυτους τους λαους).


Τωρα οσο για τα υπολοιπα...

BORKED
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01432 seconds with 10 queries