Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 17-01-13, 14:38
kanakss Ο χρήστης kanakss δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-01-2013
Περιοχή: Aθηνα-Πατρα
Μηνύματα: 115
Προεπιλογή

χμμ δηλαδη ποσο υψος να δωσω και ποσο μηκος να κοψω? να γινει π.χ 1,7μ/60υψος η χρειαζεται και αλλο υψος?

1) Σκεφτομαι να βαλω ενα μεγαλο εξωτερικο φιλτρο, μου προτεινεις καποιο φιλτρο, που να κανει πολυ καλα την δουλεια του για τετια λιτρα?

3)Το phcontroller και το συστημα co2 με μπουκαλα ειναι σε λογικες τιμες ?( θα τα βρω και βεβαια στο ιντερνετ)

4) Εχω δει 5-6 βιντεο στο youtube που ξεκινουν απο την αρχη ενος ενυδρειου iwugami , και διχνουν πρειν βαλεις το λιπασμα και το υποστρομα ριχνουν 2 η 3 φαρμακα σκονης , αυτα δεν τα χρειαζομαι?( επειδι δεν γνωριζω και τοσο καλα αγγλικα δεν ξερω ποια φαρμακα αναφερονται στα video ) μηπως καταλαβαινεις ποια σου λεω και αν μου χρειαζονται?

5)Το μοναδικο προβλημα που υπαρχει ειναι η αλλαγες νερου.. Γνωριζω οτι οσα περισσοτερα λιτρα νερου εχεις μειωνονται και οι αλλαγες νερου, αυτο ισχυει στα φυτεμενα ενυδρεια ? Υπαρχει λυση για τις αλλαγες νερου, π.χ να αλλαζω το νερο μια φορα το μηνα?

7) μπορεις να μου αναφερεις καποια ευκολα ειδη γρασιδιων ??


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01275 seconds with 10 queries