Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-05, 23:58
Το avatar του χρήστη mikenuke
mikenuke Ο χρήστης mikenuke δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Η ιδιαιτεροτητα της παραλλαγης εγκειται στο οτι το σφουγγαρι ειναι απο πισω μερια και δεν φαινεται στο πλαι του ενυδρειου.

Ενα κουτι σε σχημα Π κλεινει μεσα τον κυκλοφορητη και στο πλαι φαινεται ενα τζαμι,το οποιο ειναι και φυμε για να μην φαινεται καθαρα το περιεχομενο του, η ανοιχτη πλευρα του Π εχει τροποποιηθει ωστε να μπαινουν συρταρωτα απο επανω 3 στρωσεις μεσων φιλτρανσης, η πρωτες 2 ειναι μπλε σφουγγαρι με πορους διαφορετικης διατομης το ενα απο το αλλο και η τριτη στρωση η εσωτερικη αποτελειται απο ενα σαντουιτς με συρματινη ανοξειδωτη σιτα που εχει μεσα υαλοβαμβακα.

το τελευταιο σταδιο ειναι ο χωρος του κυκλοφορητη ο οποιος περιεχει και τον θερμοστατη αλλα και μερικες βιομπαλλες για επιπλεον αποικιση βακτηριδιων.

Στην φωτογραφια βλεπεται πως συρταρωνει ο υαλοβαμβακας. Εχω κανει μια κορνιζα με σιλικονη γυρω απο τις σιτες για να μην σκαλωνει στα πλαστικα λουκια απο ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις που χρησιμοποιησα για οδηγους των στρωματων φιλτρανσης.

Page generated in 0,01503 seconds with 10 queries