Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-01-13, 18:22
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι μη ιδανικες συνθηκες διαβιωσης, απαιτουν την εμπειρια του χομπιστα.
Αν ενας αρχαριος διατηρει σε ιδανικες συνθηκες ενα ζωντανο, εχει λιγοτερες πιθανοτητες να αντιμετωπισει προβλημα, προβλημα που δεν ξερει ουτε καν να το αναγνωρισει γρηγορα, οχι και να το αντιμετωπισει.

Πως ενας αρχαριος θα διατηρει σε ιδανικες συνθηκες ψαρια, οταν δεν εχει την εμπειρια; Η εμπειρια χρειαζεται ουτως ή αλλως

Γιατι τα fancy να ειναι σε αμμωνια και τα comet οχι?

Γιατι τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ψαρια που ισως παρω, ειπα οτι εχουν μια ελπιδα να μην εχουν φαει αμμωνια. Δεν ειπα οτι σωνει και καλα επειδη ειναι comet. Οτι και ειδος να ηταν

Εγω εχω fancy τοσα χρονια, μεγαλωνουν κανονικα και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα ασθενειας.
Και μαλιστα υιοθετημενα, αγορασμενα απο αλλους, απο αγνωστων συνθηκων και βασανιστηριων "ενυδρεια".
Το ενα μαλιστα εκανε το μοντελο, εκτος νερου, για εργασια animation, πριν το παρω.

Εχω διαβασει για τα fancy οτι ειναι πιο επιρρεπη σαν ψαρια, δεν το ισχυριζομαι αυτο, λεω απλα τι εχω διαβασει
. Και επαναλαμβανω ξανα: εχεις κανταρια εμπειριας στο να συντηρεις σωστα. Ειτε πηγαινουν ολα καλα, ειτε συμβει κατι στραβο.

Φιλε butterfly (Γιωργο): Οταν λεω κανω λαθη, που ισως να κανω και στο μελλον, λεω γενικα για την σωστη συντηρηση ενος χρυσοψαρου. Ουτε ολα μπορω να τα ξερω, ουτε θα ειναι συνεχεια ενας απο πανω μου να μου λεει τι ειναι σωστο και τι λαθος.
Παραδεκτη απαντηση γιατι; Δεν το δικαιολογεις. Ειναι ωραιο να χαρακτηριζεις ετσι μια γνωμη χωρις καμια αιτιολογηση;
Το αν θελω να κανω μονο λαθη και τπτ σωστο, αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση, σεβαστη μεν, οχι αποδεκτη ομως
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01698 seconds with 10 queries