Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-13, 01:19
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: χαλάνδρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μενου που ειχε στο λινκ του gab ελεγε για ενηλικα θηλυκα που θηλαζουν γιαυτο μπερδευομαι. Επισης βλεπω γαλα. Δεν ειπαμε οτι γαλα καλυτερα οχι; Δηλαδη στην περιπτωση μου με μαμα 5 κιλων και μπαμπα αγνωστο (το κουταβι 1,2 κιλα στις 35-40 μερες δεν ξερω αν βοηθαει) τωρα πχ τρωει περιπου ενα δοχειο φ100(διαμετρο) του οποιου ο πατος ειναι ολος καλυμενος με κροκετες puppy μια στρωση. Νερο και ελαιολαδο. Περιπου τοσο τρωει ισως και λιγο παραπανω αλομα δεν ξερω λιγο τον εχω. Ενα μενου ειδικα για τους πρωτους δυο μηνες πχ τι να κανω για να βρω ποσο πρεπει να του δινω και απο τι. Σορρυ κιολας απλα αν ειναι να δινω κατι σωστο του οποιου τα συστατικα εξαρτωνται απο μενα και οχι απτο εργοστασιο της καθε κροκετας, θελω να το κανω σωστα. Λογικα πχ θα θελει παραπανω πρωτεινη αποτι στην υπολοιπη ζωη του, και λιγοτερο υδατανθρακα καθοτι κοιμαται συνεχεια αποτι βλεπω.

Οσον αφορα το ασβεστιο, στους ανθρωπους τουλαχιστον (και στα
ιγκουανα...ασχετο) η d3 παει πακετο για να αποροφηθει και το μαγνησιο ανταγωνιζεται τους ιδιους υποδοχεις με του ασβεστιου αρα θελει ενα χρονικο παραθυρο αν γινεται ληψη ξεχωριστων συμπληρωματων. Το μαγνησιο παει πακετο με ψευδαργυρο και κατι ακομα αλλα αρχιζει και ξεφευγει το πραμα εδω.
η μαμά του είναι μόνο πέντε κιλά? είσαι σίγουρος? δηλαδή είναι σαν στρουμπουλή γάτα στο μέγεθος? δύσκολο μου φαίνεται.
τα παιδιά που κάνουν εκτροφή θα σου εξηγήσουν πιο εμπεριστατωμένα. εγώ ως απλή κάτοχος,όταν είχα κουτάβι, γάλα σκέτο δεν του έδινα αλλά του έκανα κρέμα με άνθος αραβοσίτου και γάλα, ή γιαούρτι και έδινα και σύμφωνα με την δοσολογία του γιατρού ασβέστιο γιατί δένουν κόκκαλα όταν είναι μικρά.ή κρέμα με μπισκότα και γάλα. ή ρύζι με κοτόπουλο ή ρύζι με ψάρι και λαχανικά καρότο, αρακά, κολοκυθάκι, φασολάκια σε μικρή ποσότητα μέσα στο μαγείρεμα. αραιά καρδιά μόσχου ψιλοκομμένη για βιταμίνη D πάλι με ρύζι. κι εγώ είμαι υπέρ των πολλών μικρών γευμάτων εμπειρικά πάντα. και γενικά αν πεινάει να τρώει.(και τον τραχανά που έγραψε ο φίλος πολύ καλή τροφή) για ξηρά τροφή το μόνο που μπορώ να σου πω να κοιτάξεις προσεκτικά τα συστατικά και να διαλέξεις αυτήν που γράφει πρώτα και το μεγαλύτερο ποσοστό σε προιόν πρωτείνης και μετά τα άλευρα. θα ήθελα να μου πει κι εμένα ο Stivv37, συκωτάκια πουλιών δίνουμε ή προκαλούν εντερικά?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01609 seconds with 10 queries