Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-01-13, 16:43
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anna10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και η φτερωτή του φίλτρου είναι τόσο δυνατή ώστε να τραβάει το νερό μέσα από τόσο extra υλικό;
το υλικο δεν εμποδιζει τη ροη, ουτε η φτερωτη και το αντλιακι ζοριζεται παραπανω αφου μειωνεται το υψος στηλης στο σωληνακι εξοδου και δουλευει πολυ χαλαροτερα...

Παράθεση:
Το θέμα nick είναι ότι η επιλογή sump θέλει και καλή diy υπερχύλιση και εκεί κολλάω εγώ που θέλω καλύτερη φίλτρανση με περισσότερο υλικό από αυτήν που έχω.
η diy υπερχειλιση ειναι πολυ ευκολη στην κατασκευη της (οταν εφερα τα υλικα δε με πηρε πανω απο μιση ωρα να τη φτιαξω, και ισως ειπα και πολυ).
Το μονο που θελει να προσεξεις ειναι να ζητησεις να σου δωσουν την καλυτερη κολλα για pvc.
Εμενα ο τυπος στο χρωματοπωλειο που πηρα τα υλικα μο εδωσε μια γκρι και με διαβεβαιωσε οτι ειναι και πολυ καλη κολλα αλλα και εντελως ατοξικη.
Αν παρολα αυτα φοβασαι μπορεις αφοβα να σφηνωσεις και λιγο τεφλον στις εννωσεις (ετσι το εκανα κι εγω) και δε θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα.

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01430 seconds with 10 queries