Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 03-01-13, 10:04
Το avatar του χρήστη Qbrain
Qbrain Ο χρήστης Qbrain δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 226
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1/3 κάθε 20 μέρες
10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 2-3 φορες/μέρα 2-5 φλεικς

πολλα τα ψαρια,ασυμβατα, και οτι ναναι.ψαροσουπα δηλαδη.τα επιβαρυνες κ με τις "θεραπειες"...

οι αλλαγες σου πολυ αραιες κ το ταισμα και οι ρυποι πολλοι.τα ψαρια πηγανε απο αμμωνια μαλον η/και απτο βρωμικο νερο(νιτρικα).

το φιλτρο σου δεν ξερουμε αν ειναι στρωμενο γιατι μετρας μονο αμμωνια.παρε κ τεστ για ΝΟ2 και ΝΟ3 και κανε και πεσμας νουμερα.

αλλαγες καθε βδομαδα 1/3 των λιτρων σου με νερο αποχλωριομενο,ιδιας θερμοκρασιας με του ενυδρειου κ ιδιες παραμετρους(πεχα κ σκληροτητες)και η εισαγωγη στο ενυδρειο να γινεται αργα.ενα μισαωρο τουλαχιστον.

ξεκινα καλο διαβασμα εδω στην κατηγορια των αρχαριων.και καλο θα ητανε να ετοιμασεις νερο για να κανεις αλλη μια αλλαγη αυριο.

το ταισμα μεχρι να δουμε τι γινεται ελλατωσε το.μια φορα τη μερα απο λιγο.αν το κανεις κ μερα παρα μερα ακομα καλυτερα.διαβασε καλα τα υπομνηματα κ οτι δεν καταλαβεις ρωτα.η καραντινα παντα χρειαζεται.μην βαλεις αλλα ψαρια τωρα.
και βαλε κ καμια φωτο του ενυδρειου να δουμε.
οπως ειπα και στην αρχη η ασχετοσύνη μου και ο πετσοπας ειναι ο τέλειος συνδυασμός ψαρόσουπας!

σήμερα θα παρω τεστ για ΝΟ2-ΝΟ3 και θα σας πω το απογευμα. εχτες παντως παλι μέτρησα αμμωνία και παλι μου βγήκε καθαρό το δειγμα, τα μπουκαλάκια γραφουν ΒΒΕ0117, υποθέτω οτι ειναι best before 01/2017 οποτε λογικά ειναι οκ, υπάρχει καποιος τρόπος να τεστάρω το τεστ?

εχω διαβάσει ολα τα άρθρα στην κατηγορία που μου λες, θα κάνω και αλλαγή νερου μετα της μετρήσεις σήμερα, χρησιμοποιώ νερό βρύσης(αθηνα) σε ενα κουβά (25λιτρα) ρίχνω μεσα αντιχλωριο, βάζω ψηφιακό θερμόμετρο και μια αντίσταση και το ζεσταίνω(το νερο), μετα το ρίχνω λιγο λιγο στο ενυδρείο, υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος? οταν αλλάζω και καθαρίζω βυθο δεν πρεπει να βγάζω τα ψαρια απο μέσα για να μην στρεσάρονται?

αυτα που εχουν μείνει τωρα μέσα ειναι μια χαρα πάντως και δεν σκοπεύω να βάλω σύντομα άλλα (1 plecostomus, 1 Dwarf Gourami Neon Red, 1 x Pterophyllum (Αγγελοψαρο) και 3 guppy male)

το φαρμακο ηταν το protozin της waterlife

φωτο εδω http://qbrainblog.blogspot.gr/2010/12/blog-post.html (είναι λίγο παλιές, 15 ημερών, πριν ξεκινήσουν ολα, ειναι στο αρχικό στάδιο που ειχα μόνο το γκουραμι και το σκαρλετ)
__________________
by qbrain
qfail.blogspot.com
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01767 seconds with 10 queries