Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 01-01-13, 14:16
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
..έκανα μεγαλύτερες αλλαγές τουλάχιστον 40-50λ αλλά είχα προβληματάκια με απώλειες που επειδή δεν είχα άλλη αιτία, το απέδιδα στην μεγάλη αλλαγή. επειδή έτσι ισορρόπησε το καθιέρωσα. λες να κατέληξα σε λάθος συμπέρασμα?

... το σύστημα χαμηλής ροής δεν το γνωρίζω πως γίνεται.
Κατι αλλο θα εφταιξε.
Εγω κανω και 50% και δεν εχω κανενα προβλημα.
Η συντομοτερη σε χρονο αλλαγη που εχω κανει ειναι 20 λεπτα και η μεγαλυτερη πτωση θερμοκρασιας σε αυτο το χρονο αλλαγης ηταν 2 βαθμοι.

Μια μετρηση Νιτρικων Νο3 θα ηταν μια ενδειξη αν φτανει η αλλαγη που κανεις.

Για να μη κουραζεσαι με κουβαδες, αρση βαρων κλπ, αν σε παιρνει οικονομικα μπορεις να παρεις ενα βαρελι για ελιες (Πειραιως 145, υψος ΙΟΝ απεναντι, εχω βρει σε καλες τιμες) που θα γεμιζεις με νερο και θα το σερνεις διπλα στο ενυδρειο, θα το αφηνεις μερικες ωρες να ερθει και σε θερμοκρασια σχεδον ιδια με του ενυδρειου και με μια αντλια που θα μειωσεις τη ροη απο το ρυθμιστη της, θα κανεις ανετα την αλλαγη σου.
Θα χρειαστεις κι ενα αλφαδολαστιχο διαφανες (που ειναι πιο οικονομικο απο τα λαστχια ποτισματος και μπορεις να ελεγχεις την κατασταση του εσωτερικα λογο διαφανειας) καταλληλης διαμετρου για να εφαρμοζει στην εξοδο της αντλιας.

Υπαρχει κι αυτη η προταση Ευκολη αλλαγη νερου απο το εξωτερικο φιλτρο
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01646 seconds with 10 queries