Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 22-12-12, 19:13
Το avatar του χρήστη Stefan0s
Stefan0s Ο χρήστης Stefan0s δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-08-2010
Περιοχή: Πειραιάς , Αττικής
Μηνύματα: 174
Προεπιλογή

1)Skimmer δεν είναι απαραίτητο όσο είσαι συνεπής στις αλλαγές νερού (περίπου 5 λίτρα την εβδομάδα για το ενυδείο σου με νερό που έχεις προετοιμάσει νωρίτερα σε ξεχωριστό δοχείο).
2) Το μέλλον θα δείξει.
Αναφέρεις οτι οι μετρήσεις σου είναι καλές. Αν πράγματι είναι και έχεις μετρήσει σωστά τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι (σημαίνει οτι ο βράχος σου είναι ζωντανός και το 'μπόλιασμα' έπιασε).Αλλα αν κατάλαβα καλά έχεις μετρήσει με στικάκι της JLB , είναι για θαλασσινό? Γιατι αν δεν γράφει πάνω τέτοιο πράγμα δεν κάνει δουλειά.
3) Δεν θέλω να σου προτείνω τίποτα απο ζωντανά ακόμα μιας και τα φοβάμαι πολύ τα αλμυρά.Γενικά θέλουν μήνες μέχρι να βρούν την ισορροπία τους, αλλιώς αν έχεις ζωντανά μέσα πρέπει να είσαι όλη την ώρα απο πάνω , να μετράς και να παρεμβένεις όπου χρειάζεται.

Ότι άλλο θές εδώ είμαστε. Καλή συνέχεια στο εγχείρημά σου

Φιλικά και με εκτίμιση
Στέφανος

Υ.Γ.1 Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ είναι να προμηθευτείς άνθρακα και αντιφώσφορο και να βάλεις μέσα στο φιλτράκι σου. Αν πάλι κατάλαβα καλά μέσα το φιλτράκι έχει ένα σφουγκαράκι και άνθρακα? Το σφουγκαράκι γενικά δεν το θές μέσα στο θαλασσινό ενυδρείο.Για φίλτρο χρησιμοποιείται κυρίως ο βράχος τον οποίο νομίζω οτι καλό θα είναι να προσθέσεις και άλλο όπως ανάφεραι ο φίλος απο πάνω.
__________________
Αν δεν βρέξεις κώλο ,ψάρι δεν τρως.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01378 seconds with 10 queries