Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 07-12-12, 01:25
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-05-2012
Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Μηνύματα: 1.093
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
....φιλε μου γιατι να διατηρησω τη θερμοκρασια σε καποιο υψος; Ναι γινεται ζυμωση γρηγοροτερα αλλα δεν ειναι αναγκαιο. Εσυ στο συστημα σου δηλαδη το κρατασ ζεστο; Εγω ποτεδεν το κρατησα το διλιτρο σε θερμοκρασια. Μη σου πω οτι ακουμπουσε παντα στον τοιχο που βλεπει εξω απτο σπιτι και ειναι παγωμενος. Και μια χαρα δουλευει. Αν μη τι αλλο το 20λιτρο χανει πιο δυσκολα θερμοκρασια αποτι το 2λιτρο. Και το σιροπι ηταν βραστο οταν τοβαλα μεσα. Περιμενα να κρυωσει (ωρες) και μετα μετρησα με θερμομετρο. Το οριο ειναι 40. Μολις ειδα 30 εριξα μεσα μαγια και ανακατεψα. Ιδια διαδικασια με παντα. Μπαμπη ναι ρε ειναι λιγη αμαν κατσε να δουμε οτι δουλευει και θα βαλω κιαλη. Πειραμα ειναι. Το θεμα ειναι γιατι δεν δουλευει. Θα βαζω μαγια μηπως και παει αναλογα της ζαχαρης αλλα η συγκεντρωση ειναι ιδια δεν εχει αλλαξει. Τι να πω...
Το να το έχεις ζεστό στο λέω από την άποψη της ζύμωσης. Να γίνει πιο γρήγορα και να μην περιμένεις με τις ώρες. Από την στιγμή που το κάνεις σαν πείραμα. Όταν δουλέψει το αφήνεις μόνο του και βλέπεις. Από την στιγμή όμως που κάνεις δοκιμές, δώστου θερμοκρασία για να μην περιμένεις με τις ώρες.
__________________
http://tommytomato.rockinghamgateway.com/wp-content/uploads/2008/05/fish_animated.gif
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01494 seconds with 10 queries