Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 05-12-12, 06:09
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Φιλε Ροδιτη καλως ηρθες

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ροδιτης Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξερω οτι ειναι πολυ μικρο αλλα δεν ειμαι κ στα καλυτερα με τα οικονομικα (οπως κ ολη η ελλαδα) αλλα θελω παρα πολυ ενα ενυδρειο εδω κ χρονια Λοιπον το πηρα αποφαση να πραγματοποιησω αυτην μου την επιθημια..
Βασικα οταν για οποιοδηποτε λογο δε μπορουμε να συντηρησουμε ενα ενυδρειο δε βρισκω κανενα λογο για την αποκτηση του... τεσπα

Παράθεση:
Διαβασα τα παντα για τους αρχαριους απο το φορουμ (να στε καλα ολοι) απλα καποιες αποριες θελω να λυσω.. Σκεφτομαι για αρχη να βαλω εναν μονομαχο αλλα στην ιδεα οτι θα εχω μονο ενα εκει μεσα δεν μου αρεσει οπως κ εμενα δεν θα μου αρεσε να ειμουν καπου μονος μου κ ας ηταν λιγο μικρο το μερος, μπορω να βαλω κατι αλλο μαζι με τον μονομαχο?
διαβασες τα παντα και κατεληξες οτι σε 20 λιτρα θα ειναι ευτυχισμενος ενας μονομαχος?
Μαλλον δε διαβασες κανενα απο τα δικα μου μυνηματα ...


Παράθεση:
η καποιο αλλο ειδος ψαριου που θα μπορω να βαλω 2 τουλαχιστον? Κ ποιο υλικο ειναι καλυτερα να βαλω στον πατο του mini ενυδρειου μου χαλικι η αμμο? κ απο απου θα το προμιθευτω?? Ειμαι αρχαριος οπως ειπα κ δεν θελω να κανω την ζωη μιας ψυχουλας δυσκολη για αυτο κ ροταω.. Σας ευχαριστω για την προσοχη σας..
Λοιπον κοιτα να δεις τι παιζει, κατ αρχας στα ενυδρειακα το ιδιο το ενυδρειο εχει αμελητεο κοστος, ολα τα υπολοιπα ειναι που στοιχιζουν, οποτε δεν εχει καμια ουσια να επιλεξεις 20 κι οχι 60-80 λιτρα που ειναι ενα σχετικα ενταξει μεγεθος για αρχαριο (με την προυποθεση της πολυ χαμηλης ιχθυοφορτωσης παντα).
Σε 20 λιτρα πρεπει καποιος να εχει πολυ καλη εμπειρια και α εχει πολυ καλο εξοπλισμο για να διατηρησει σωστες σταθερες συνθηκες και η μονη περιπτωση που δικαιολογει αυτη την κινηση ειναι να το κανει για καποιο συγκεκριμενο λογο (πχ για καποιες μερες επειδη του χανει νερα καποιο ενυδρειο)
Απο κει και περα αν μπορεσεις να κρατησεις τη θερμοκρασια σταθερη (κατι επισεις δυσκολο σε τοσο λιγο νερο, αλλα εφικτο τωρα το χειμωνα) ενα 20λιτρο με πολλα φυτα μπορει να γινει ομορφο γαριδαδικο (αφου φυσικα στρωσει σωστα ο βυθος).
Για ψαρι φυσικα και δεν το συζηταμε.
Το χομπυ του ενυδρειου ειναι υπεροχο, αλλα για να λεμε πως το ασκουμε ως φιλοζωοι κι οχι ως συλλεκτες ψαριων εχει καποιες απαιτησεις
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01906 seconds with 10 queries