Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 02-12-12, 22:04
kostas epam Ο χρήστης kostas epam δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-05-2012
Περιοχή: Βέροια
Μηνύματα: 39
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
το οτι δεν αλλαξες νερο 3 βδομαδες δεν ειναι χειροτερο απο την 80% αλλαγη, εκτος κι αν εγινε ΠΟΛΥ μελετημενα (δηλαδη ΑΚΡΙΒΩΣ στη θερμοκρασια του ενυδρειου και πολυ αργα) Εχω πει παμπολες φορες πως καλυτερα καθολου αλλαγη παρα μια λαθος αλλαγη. (τα παραπανω νιτρικα μπορει να ειναι καρκινογονα βεβαια, αλλα το θερμικο σοκ ειναι θανατηφορο)
Οι φουσκαλες μοιαζουν να εχουν αερα?
Αν ναι, τοτε ειναι αρκετες οι πιθανοτητες να μιλαμε για gas bubble.
Επισεις τα 100 λιτρακια νομιζω ειναι αρκετα στεναχωρος χωρος για ενα commet.
Καπου γραφεις πως το εβαλες σε γυαλα, για ποιο λογο? επεστρεψε το στο ενυδρειο του, κι αυτο κελι ειναι αλλα η γυαλα ειναι απομονωση σε στρατιωτικες φυλακες του Ιραν.
Αν ειναι gas bubble δεν γνωριζω αν υπαρχει καποια γνωστη θεραπεια και υποτειθεται πως παιρναει μονο του, ομως επιβαλλεται να προσεξεις τις αλλαγες νερου, και πολυ ειδικοτερα της ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ του νερου που μπαινει (επισεις το σωστο ειναι το νερο αλλαγης να μενει καμποσες ωρες πριν μπει στο ενυδρειο. Αν το αφηνεις κανα 12ωρο γλυτωνεις και το αντιχλωριο)
Επισεις οι αλλαγες καλο ειναι να γινονται με πολυ λεπτο σωληνα και πολυ αργα (προσωπικα χρησιμοποιω σωληνακι αεραντλιας κι ας κανει οσες ωρες θελει, μηπως στις πλατες μου το κουβαλαω? )

Νίκο καλησπέρα, η αλλαγή έγινε by the book, το νερό μένει στο δωμάτιο για περίπου 3-4 ώρες και έρχεται στη θερμοκρασία 18-20 β. Για να βάλω 80 λίτρα, μου παίρνει περίπου 3 ώρες. Σε όλες τις αλλαγές δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Η γυάλα μπήκε γιατί προχθές έβαλα ένα μικρό comet ακόμα. Φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κολλητικό και έβαλα το jerry σε μεγάλη γυάλα (περίπου 20λ). Από την ώρα που τον έβαλα εκεί, έχει αυξηθεί η κινητικότητά του΄.
__________________
Medicines (drugs) add years to life... physiotherapy adds life to years...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01539 seconds with 10 queries