Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 29-11-12, 23:51
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorginakos Εμφάνιση μηνυμάτων
μα το βιολογικο υλικο που θα δωσεις ειναι το ιδιο το νερο!
μπολι ονομαζεται το νερο που δινουμεκυριως απο στρωμενα ενυδρεια!
οχι,μπολι ονομαζεται η βιολογια που δινουμε απο στρωμενα υλικα φιλτρου.το οτι δινουμε και νερο ειναι απλα αναγκαιο γιατι η βιολογια αναπτυσεται και ζει στο νερο και δεν μπορει να ζησει(?)εκτος αυτου.

ιδανικα πρεπει να δινουμε και στρωμενα υλικα γιατι ετσι δινουμε και επιφανεια η οποια ειναι ετοιμη στρωμενη.αν δωσουμε μονο νερο,(μιλαω για νερο του φιλτρου και οχι του ενυδρειου)υπο νορμαλ συνθηκες,θα πιασει μεν το μπολι,αλλα δεν βοηθαμε τη βιολογια γιατι τα καινουρια υλικα μας θα πρεπει να αποικηθουνε απτη βιολογια που εισαγουμε με οτι σημαινει αυτο σε χρονο και σε ρισκο(να μην πιασει το μπολι).
δινοντας και υλικα εξασφαλιζουμε οτι θα υπαρχει στρωμενη επιφανεια αμεσα και βιολογια προστατευμενη(αφου αυτη αναπτυσεται και ζει στους πορους κλπ που εχουν τα υλικα)

επισης εχω παρατηρησει οτι οταν παιρνουμε και υλικα και οχι μονο νερο,η βιολογια αντεχει μεγαλυτερο χρονικο διαστημα(μιλαω για τη μεταφορα) αλλα και στις διακυμανσεις της θερμοκρασιας αποτι οταν δωσουμε σκετο νερο με τη βιολογια(λασπη) να αιωρειται μεσα σαυτο.
χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορυμε να παρουμε τα υλικα και να κανουμε μια μερα να τα μεταφερουμε.οσο πιο συντομα τοσο πιο καλα παντα.
αλλα προσωπικα εχω δει αρκετα μεγαλη διαφορα σαυτο μεταξυ των δυο τροπων.(σκετου νερου φιλτρου-και υλικων μαζι)και την ειδα με μετρησεις λιγες ωρες μετα την εισαγωγη του μπολιου και στις δυο περιπτωσεις.
αν καποιος εχει παρατηρησει κατι αλλο,η εχει αντιθετη γνωμη θα ηθελα κιεγω να την ακουσω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01743 seconds with 10 queries