φιλε μου να ειναι γερα τα μωρα σου κ να τα χαιρεσαι. κ εμενα η δικια μου μου "ξεπεταξε" καμια 30αρια..
για τροφη ειναι καλο αρτεμια σε σκονη , εδω θα βρεις πολλα καλα ποστ για αυτο το θεμα , αλλα ειναι καλο επειδη ειναι με αλας τα αυγα παστομενα , σαν ειναι ετοιμα για "σερβιρισμα" να τα περνας απο ενα μικρο φιλτρακι οπως του γαλλικου καφε με γλυκο νερο (ακομη καλυτερα του ενυδρειου) κ μετα να τα ταιζεις για να μην σου πειραξει πιο πολυ το νερο σου κ την συσταση. τα μωρα γενικα ειναι αρκετα ανθεκτηκα αλλα προσεχε γιατι εχεις κ μεγαλυτερα ηλικιακα ψαρια! επισης κ η φλιδα η κλασσικη τροφη αλλα χτυπημενη σε μορφη σκονη ειναι καλο. μην το βαλεις αμεσως μεσα αλλα σε νερο κ μετα στην "φωλια" τους ειδεμη θα ειναι στον αφρο!
Προσωπικα για να μην εχω προβλημα με νιτρικα αμμωνιες κτλ με μια συρριγα κ σωληνακι σιλικονης βαζω "σκουπα" κ μαζευω τα υπολειματα απο τροφη κ παραγωγα. προσοχη μην ρουφιξεις ψαρακι! Ειναι λιγο πολυασχολο συστημα αλλα ελαχιστοποιεις την δημιουργια αμμωνιας , νιτρικα κτλ κτλ
οτι θα φανε, θα το φανε στα πρωτα λεπτακια μετα ειναι απλα συγκατικοι με τα ψαρακια! προσοχη στην ποσοτητα... λιγοι κοκκοι ειναι αρκετοι να γινει η κοιλιτσα κοκκινουλα, να τα χαιρεσαι κ ειναι ειλικριναενα μικρο ντοκυμαντε να τα βλεπεις! αντε κ παντα τετοια!
|