φιλε Γιαννη, ΦΤΟΥ ΣΟΥ για να μην σε ματιαξουμε οπως λενε...
αν κ εγω ειμαι παραπανω των αστακων , καβουριων κλπ..
με δισκους η μονη σχεση που εχω ειναι δισκοι παλιοι βιιλιου του πικαπ αλλα κ πιο παλλιους για γραμμοφωνο. ομως 30 χρονια που εχω μεσα στο ματι μου αποτυπωμενο το προφιλ του ενυδρειου θα ελεγα μονο το εξης
ειναι ομορφο κ συγχαρητηρια. θα χαρω να δω νεες φωτογραφιες που θα το εχεις κανει ακομη πιο ομορφο γιατι εχει περιθωρια κ οχι για το καλο του ματιου κ το θεαθηναι.. αλλα για το καλο των ψαριων που εχεις μεσα.
ενα ζωντανο φυτο θα σου κανει πολλες αλαγες , στο νερο , στο οξυγονο , οξειτητα αλλα πιο πολυ στο στρες των ψαριων, στα παιχνιδια τους μεχρι κ στην γονιμοποιηση...
ενα ενυδρειο χωρις φυτα κ κρυψωνες ειναι σαν μια μακαροναδα χωρις τυρι κ κυμα.. (μην πεταξει κανεις αστεια για τους αστακους μου!)
παραυτα , ειναι νεα μεγαλο ονειρο πολλων που αδυνατουν λογο χωρου, κοιτα να μας το κανεις πιο ομορφο κ να το χαιρομαστε.
νομιζω οτι το ενυδρειο του καθενος εδω ειναι προσωπικο θεμα κ γουστο αλλα συναμα ειναι κ ενυδρειο ολων μας.
καλα ειναι ολα αυτα που εχεις κανει , κ καλα εκανες κ εχεις μερικα λαθακια ωστε να τα βρεις κ να τα διορθωσεις , αλωστε για αυτο ειναι το χομπυ μας ομως εχω μονο ενα να πω για σενα κ τον καθε νεο μας που κανει ενα ονειρο πραγματικοτητα...
προσοχη μην γινει το ονειρο απο πραγματικοτητα σε εφιαλτης...
εχεις πολλα καλα ψαρακια κ εκτος απο "ψυχουλες" οπου κ βεβαια ειναι , ειναι κ ενα κοστος... ειναι κριμα να εχεις δισκους με ασβεστολιθους. εγω προσωπικα θα θελα να φυγω..
σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχεις ενα καλο κ σταθερο νερο , υγειες για τα ψαρακια σου κ να χαρεις αυτο το υπερθεαμα!
για τον φωτισμο θα σου προτεινα κ led... εχει βρωμησει ο τοπος με καλα προιοντα , αντοχης σε νερο κτλ κτλ κ αν βαλεις timer σε φωτισμο , το ενα να αναβει το αλλο να σβηνει ωστε να εισαι παντα μετο κεφαλι υσηχο οτι εχεις φως ακομη κ αν αργησεις να πας σπιτι..
βαλε επισης κ ενα ωραιο φωτισμο για το βραδυ τυπου deep sea ειτε φθωριου η Leds . εκει θα το χαρεις κ εσυ!
καλη συνεχεια κ αναμενω νεες φωτο
|