Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-12, 06:11
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Konstantin79 Εμφάνιση μηνυμάτων

1. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ. Οτι ανεφερα χαριτολογοντας 7ph ΝΤΑΝ δε σημαινει οτι θα το αφησω 7 κ οτι δε θα προσπαθησω να το ριξω στο 6 ή στο 5 (δε θα τα βαλω δα αυριο τα δισκακια)
Μετα απο 3 χρονια οπως λες ενασχοληση δεν σκεφτηκες πως υπαρχει και το θεμα των αλλαγων νερου?
Αντε και πες οτι τα ξυλα (γιατι με αυτα ανεφερες πως θα ριξεις το ph! ) σου το κατεβαζουν (σε τι σκληροτητες αραγε? ) μετα οταν κανεις τις πρωτες αλλαγες πως θα το διατηρησεις?
Το ph για σενα ειναι μια ξεκομμενη πααμετρος ανεξαρτητη απο τις σκληροτητες?
Αν ναι, τοτε ξαναδιαβασε τα υπομνηματα στην κατηγορια των αρχαριων :P

Παράθεση:
3. Εκει που εστιασα κ αν διαβαζε πραγματικα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ καποιος τα λεγομενα μου (το παραδειγμα με το ph ΜΙΑ ΦΟΡΑ το εφερα στην επιφανεις κ χαρην λογου), και εχω ακομα τις αντιρρησεις μου ειναι οσον αφορα τα λιτρα. Αυτη τη στιγμη εχω το fluval 405 με τιγκα βιολογια να κρατησει 10 δισκους, οχι 5 που θελω να βαλω.
το τι κραταει και τι δεν κραταει δεστο στην πραξη πρωτα.

Παράθεση:
Δεδομενων των παραπανω, και πιστευοντας οτι μετα απο 3χρονια με αρκετα σκαμπανεβασματα οσων αφορα τα ενυδρεια, εχω το στοιχειωδη νου ωστε να εχω συλλεξει τις πληροφοριες που χρειαζονται για τη σωστη διαβιωση δισκων, εστω και στα λιτρα μου.
Αυτο που θες να κανεις δε λεγεται σωστη διαβιωση αλλα στοιχειωδη επιβειωση, και συγκαταλεγεται στα πειραματα

Παράθεση:
Παρακαλω να μην εξαπτεστε, και προσπαθηστε να παρετε με καλυτερο ματι την προσπαθεια ενος συνχομπιστα που παρολα τα λιγα λιτρα του ενυδρειου του, προσπαθει και ξειρει οτι θα επιτυχει τις συνθηκες νερου κ διαβιωσης αυτων των ομορφων πλασματων!
Με καλο ματι τις εκπτωσεις? Για ποιο λογο?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει δικιοο γιωργος5.
Αυτον εννοουσα, δεν μιλουσα γενικα
Οποιος κανει σκληρη και ειρωνικη κριτικη, περιμενει να περασει αναιμακτα?
Οντως εξυπηρετω συμφεροντα. Αλλιως γιατι να ανακατευτω στο θεμα του?
Εξυπηρετω τα συμφεροντα του φορουμ που συμμετεχω, και δεν ανεχομαι να το ειρωνευονται ατομα που το μονο που θα ειχαν να προσφερουν, θα ηταν θεματα σαν τα παρακατω
http://www.aquatek.gr/vb/search.php?searchid=5059296

Οσο για διαφορετικες αποψεις το δισκοφορουμ, αλλο τιποτα.
Δεν τρομαζει απο τετοια.

Δεν συνεχιζω περαιτερω. Το αλλο θεμα κλειδωθηκε.
Αλλη φορα, τα παραπονα πιο κοσμια κι εκει που πρεπει.

+1000
εγω προσωπικα παντως εξυπηρετω τα συμφεροντα των ψαριων .

Ισως ο Giwrgos5 θιχτηκε απο αυτα που υπωθηκαν για τους μεγαλους εκτροφεις στους οποιους προφανως θεωρει πως ανηκει

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 21-11-12 στις 06:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01717 seconds with 10 queries