Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-12, 04:10
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Κατ αρχας το ενυδρειο ειναι σκετο κουκλι, αυτα ειναι ενυδρεια! συγχαρητηρια φιλε, πολυ καλη δουλεια.
Τωρα οσον αφορα λαθη και παραλειψεις, χωρις να ειμαι δισκας (οποτε αυτα που βλεπω ειναι πραγματα που ισχυουν γενικα)

θα ελεγα πως αρχικα βλεπω λαθος τη "ρουτινα" με το 100%οσμωση + ασβεστολιθικες πετρες.
Το σωστο θα ηταν να καλλιμπραρεις το νερο σου με ιχνοστοιχεια (στη τελικη οι δισκαδες και οι Αφρικανοι ειστε πολυ τυχεροι γιατι εχουν μελετηθει τα νερα διεξοδικα και σας δινουν στο πιατο οι εταιριες ολα τα απαραιτητα για να φτιαξτε νερα σχεδον ιδια με των βιοτοπων χωρις να θελετε χημικο εργαστηριο, εκμεταλευτειτε το )

Μετα με αυτο το sump στο μπαλκονι βλεπω το λογαριασμο της ΔΕΗ να στον φερνει ο ιδιος ο διευθηντης της σε συλλεκτικη συσκευασια δωρου .
(Τουλαχιστο αν το εκανα εγω στην Αθηνα αυτο θα γινοταν, τωρα για Κρητη δε γνωριζω να πω την αληθεια, αλλα οπως και να χει αν υπαρχει δυνατοτητα μετακομισης του καπου μεσα θα ειναι ιδανικο)

Επισεις εχω την εντυπωση πως ο φωτισμος ειναι καπως υψηλος για Αμαζονιο, αυτο βεβαια ειναι θεμα προσωπικου γουστου αν δεν ενοχλει τα ψαρια, αλλα προσωπικα θα προτιμουσα λιγο πιο βιοτοπικο (blackwater)

Για το θεμα των αλλαγων περισσοτερα μπορουν να πουν οι δισκαδες, αλλα προσωπικα εχω την εντυπωση πως με τοσα ταισματα θελει συχνοτερες αλλαγες.

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01532 seconds with 10 queries