αλλαγες νερου? ουτε για πλακα σε στρωσιμο εκτος ;αν θεωρεις τα φυτα πιο πολυτιμα απο το ψαρι που ταλαιπωρειται στο κουτακι...
Ειπαμε οτι καποια φυτα ΙΣΩΣ εχουν προβλημα με την αμμωνια (εμενα δε μου ετυχε και πηραν κι αναπτυξη) απο κει και περα δεν ειναι ενα ενυδρειο που εχει χρονια φυτα για να φοβασαι, ξερεις ποσα φυτα εχω χασει λογο κακου φωτισμου και γενικα κακων συνθηκων για φυτα?
Η γνωμη μου ειναι αν δεις γφυλα να σαπιζουν να τα βγαζεις και ασε το ενυδρειο να κανει τον κυκλο του οσο πιο γρηγορα γινεται, και οσο για φυτα μπορεις να βρεις ενα σωρω φυτα απο αγγελιες σε παρα πολυ χαμηλες τιμες και μαλιστα σε αριστη ποιοτητα αφου γεννηθηκαν σε ενυδρειο (τα φυτα απο μαγαζια εχουν πολυ μεγαλες πιθανοτητες να μην ποιασουν ετσι κι αλλιως γιατι ειναι emerced καλλιεργημενα, εκτος κι αν μπουν σε ενυδρειο φτιαγμενο αποκλειστικα για τις αναγγες των φυτων)