Απο τις μετρησεις σου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με την ΑΟ σου, αλλα δεν πιστευα οτι θα εφτανε στο σημειο να βγαλει κι αμμωνια.
Η gh στο καθαρο επρεπε να ειναι μηδεν.
Το οτι μετρας 2, σημαινει οτι εχει φαει τα ψωμια της η μεμβρανη.
Αν δεν ειναι φυσιολογικη η φθορα της κι εγινε γρηγορα λογω "ληγμενων" προφιλτρων, μπορει η αμμωνια να προερχεται απο τη βρωμα των προφιλτρων.
Θα ελεγα να μετρησεις αμμωνια κι απευθειας μετα τα προφιλτρα, βγαζωντας απο τη σειρα τη μεμβρανη.
Και φυσικα, πρεπει να επικοινωνησεις με το καταστημα που την αγορασες, να σου εξηγησει τι μπορει να συμβαινει.
ΥΓ ποσο καιρο εχουν να αλλαχτουν προφιλτρα και μεμβρανη; Ή μαλλον ποσα λιτρα εχουν περασει απο τα προφιλτρα; (καθαρο+βρωμικο)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
|