Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-11-12, 00:35
Το avatar του χρήστη poet
poet Ο χρήστης poet δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Π.Φάληρο
Προεπιλογή

παιδια....κανα μισαωρο που το προσπαθησα δεν κανει τιποτα...βεβαια να πω οτι καθως πηγα να βιδωσω τα βανακια που εχει στο καπακι μου εσπασε το ενα κοματακι πλαστικο που εχει και δεν κουμπωνει τωρα... και δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο...αλλα.....δυστ ηχως κανει μονο το ελαχρυ μμμμμ και νερο απο το φιλτρο δεν περναει τπτ...ααααα να ρωτησω και κατι ασχετο το φιλτρο το εχω αδειο τωρα που κανω της δοκιμες πειραζει?(εννοω αδειο δεν εχω μεσα τα σχαρακια με το βιολογικο)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kotsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάλε την εισαγωγή του φίλτρου κανονικά στο ενυδρείο, και πάρε την εξαγωγή κάτω χαμηλά σε μια λεκάνη.. ρούφα λίγο όπως κάνεις αλλαγή, και άστο να τρέξει για λίγο στην λεκάνη..
Μετά απο λίγο κλείστο με το δάχτυλο, βάλτο στο ενυδρείο, και βάλε το φίλτρο στην πρίζα..
φιλε μου το εκανα και αυτο που μου λες αλλα....ασε που καταπια και αρκετο νερακι μεχρι να το κανω να τρεξει ελαχιστα...παντως θα το παλεψω και αυριο που θα εχω χρονο μετα την δουλεια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 04-11-12 στις 00:35 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01285 seconds with 10 queries