λογικα τα παραπανω θα υπαρχουν.τα ειδα σε ελληνικη εκπομπη κηπουρικης.φτιαξανε μια λιμνη και καλα,και βαλανε φυτα.η λιμνη χαλια μου φανηκε αλλα ειδα την εκπομη μονο και μονο για να δω τα φυτα που βαλανε

-------------------------
ξερει κανεις τι μπορει να χρησιμοποιηθει εκτος απο μπεκακια ποτισματος για τεχνητη βροχη?και που το βρισκουμε?
σκεφτομουνα να χρησιμοποιησω την αντλια του φιλτρου αλλα δεν μπορεσα να βρω τοσο μικρα βανακια και αυτα που βρηκα ητανε πολυ μεγαλα για να μπουνε,θα ητανε ολοκληρη γκουμουτσα δηλαδη κ δεν αξιζε.ετσι εβαλα μια αντλιουλα resun 200l/h με 60 εκατοστα μανομετρικο.αρκετο νομιζω για την αποσταση που θελω εγω.
το θεμα ειναι οτι δοκιμασα τα μπεκακια ποτισματος gardena που εβαλε και ο butterfly παραπανω στο λινκ,αλλα δυστυχως η πιεση δεν ειναι αρκετη ωστε να εχω σωστο αποτελεσμα.ασε που οπως πεφτει το νερο κανει πολυ αναταραξη και δεν θελω.εψαξα σε Praktiker και leroy merlin μηπως εβρισκα κατι που να κανει υδρονεφωση αλλα δεν βρηκα τιποτα.εχει κανεις τιποτα υποψιν?αν δε βρω τιποτα βλεπω να την κανω την τεχνητη βροχη χειροκινητα με ποτιστηρι πιεστικο(αυτα με την τρομπα απο πανω)