Θερμοκρασια θελω εκει κοντα στους 26-26,5 βαθμους να εχω
Στο καπακι το πολυ-πολυ να βαλω 2 αλουμινενια καναλια στις 2 πλευρες του, ετσι ωστε να το ενισχυσω. Δηλ το ενα καναλι να μπει εκει που δειχνει ο Maverick στους κυκλους στην φωτο κι ενα ακομα στην απεναντι πλευρα και αναμεσα τους να μπουν τα ανεμιστηρια.
Αλλη πατεντα δεν υπαρχει πιστευω. Θα κανω σωστες μετρησεις στο καπακι, κι εφοσον καταφερει και ο ηλεκτρολογος και μου βγαλει την λαμπα, θα κερδισω καποια εκατοστα. Ετσι πιστευω οτι θα χωραει στο πλατος τουλαχιστον 9αρια, τα οποια οσο να ναι εχουν καλυτερο air flow απο τα 8αρια.
---------Τελικα ο ηλεκτρολογος δεν τα καταφερε. Και σε αλλον που το πηγα, με το που το ειδε μου πε αστο οπως ειναι.
Οποτε το καπακι θα μεινει ως εχει. Κριμα γιατι αν εβγαινε η λαμπα, θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.
Να ρωτησω κατι βρε παιδια: το καναλι που βαζετε ειναι πλαστικο ή αλουμινενιο, τι πλατος εχει; και με τι το εχετε κολλησει πανω στο καπακι;
|