Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 16-10-12, 23:44
Το avatar του χρήστη maxmike
maxmike Ο χρήστης maxmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 16-10-2011
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μηνύματα: 922
Προεπιλογή Τα Πρωτα Μου Βηματα Στα Reef

πριν απο περιπου 20 μερες αποφασησα να φτιαξω ενα nano reef μετα απο καιρο διαβασματος και ψαξηματος και αφου ειχα βαλει και 5 φραγκα στην ακρη ειπα να το στησω και χαρη στην πολυτημη βοηθεια σε γνωσεις και υλικα απο δυο φιλους θαλλασολυκους και οι δυο βαγγεληδες ξεκηνησα.μεχρι τωρα λοιπον εχουμε:
ενυδρειο:boyu 60lt
περιεχωμενο:6 κιλα ζωντανο αραγωνιτη και 7 κιλα ζωντανο βραχο(τα οποια προερχωνται απο ενυδρειο το οποιο ετρεχε 3 χρονια γεματα ζωη και τα δυο)
υλικα:ενας θερμοστατης τετρα 150w,θερμομετρο υδραγυρου ρενα,αντλια επιστροφης micra 400lt,σαμπ 15λτ με υαλοβαμβακα και ενεργο ανθρακα της ματριξ,σκιμμερ wave 750lt και οπου ναναι αντιφοσφωρο.
ζωντανα:ενα οσελαρης,ενα νταμσελ,δυο γυλοι δικοι μας μεσογειου εαν μπορει καποιος να πει ειδος θα το εκτιμουσα οι οποιοι μολις μαγαλωσουν θα ελευθεροθουν,επισης καποιες γαριδες δικες μας που επισης δεν ξερω ειδος και αυτες θα μεινουν.
απο κορραλια τωρα αρκετα ζωανθους,δυστηχως απτεσιες(ψαχνω γαριδα)και 2 ειδη που δεν τα θυμαμε οποτε παλι εαν μπορει καποιος να βοηθεισει ειναι το μεγαλο πρασινο στο κεντρο και 2 που μοιαζουν και πλακακια πετρας και γινονται σαν δεντρακια.
απο τιμες εχουμε:
salinity:1025
temp:28
dkh:15
no2:0
nh3:0
no3:<1
po4:-
αλλαγη 10λτ απο θαλασσα και ριχνω την αλλατοτητα με νερο οσμωσης
φωτησμος diy με λεντοταινια-2μ ψυχρο λευκο 1μ rgb για το ροζ και την παρασκευη θα μπει αλλο ενα μετρο rgb μπλε+35εκ rgb για ανατολη δυση με diy




https://www.youtube.com/watch?v=3PO0Uri7JSc
ζητω συγνωμη για την προχειρη παρουσιασει αλλα ενεκεν ενθουσιασμου....ηθελα να το μοιραστω μαζι σας μιας και ηδη ψαχνωμαι για μεγαλητερο αλλα σοοουυυυυτττ μην με παρει χαμπαρι η συζηγος!!!!παρακαλω τα σχολια σας και της παρατηρησεις σας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01614 seconds with 10 queries