Καλημερα σε ολους.... Εφαγα ενα ΣΚ να ασχολουμαι με το ενυδρειο. Η κοπελα μου μου ειπε οτι το σπιτι μοιαζει με το εργαστηριο του Φρανκενσταϊν. Αρχικα εφτιαξα την μοσχαροκαρδια η οποια δουλεψε αψογα. Μετα ετοιμασα το φιλτρο τυρφης που προτεινε ο Lassal και εφτιαξα γυρω στα 80 λιτρα νερο χωρις ομως τρομερα αποτελεσματα. PH 7,5 , KH 11 , GH 11. Σιγουρα καλυτερα απο της βρυσης αλλα θελουν δουλεια. Δουλευω τωρα το καλσον με την αεραντλια που προταθηκε και περιμενω να δω αποτελεσματα. Για καλο και κακο θα αγορασω παλι απιονισμενο νερο για να κανω την αλαγη μου σημερα. Ο δισκος αρχισε να τα πηγαινει καλυτερα αλλα παλι εχει κατι λευκες ινες πανω του σαν ιστο αραχνης. Ο Ελβις ανοιξε και τα πτερυγια του και κυριαρχει στο ενυδρειο. Επισης πεταξα και τις πετρες που ηταν οντως ασβεστολιθικες. Και συνεχιζω τον αγωνα..... Ευχαριστω για την μεγαλη συμμετοχη.
ΥΓ το νερο της γεωτρησης εχει παρει μερος μονο σε μια μικρη αλλαγη νερου γυρω στα 20 λιτρα ηταν, μην το αναφερετε αδικα.
ΥΓ2 Ειναι παντως ο ογκος πληροφοριων τοσο μεγαλος και τοσο αντιφατικος.... Στο simplydiscus.com λεει οτι το PH δεν επηρρεαζει και οτι αυτος κραταει δισκους με 7,8 και δεν εχει κανενα προβλημα. Τελειωνει λεγοντας πως αν μπορεις να πιεις το νερο της βρυσης κανει και για το ενυδρειο σου