Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 17-02-05, 10:59
harris Ο χρήστης harris δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: Moschato
Μηνύματα: 145
Προεπιλογή

Επειδή το να βάλεις τον μικρότερο στην ιεραρχία στο 50ρι δεν θα αλλάξει τίποτα (δεν μπορεί να τον έχεις μια ζωή μόνο του και ούτε θα τον δεχτούν πίσω οι υπόλοιποι με λουλούδια και πάρτι για το welcome back κάποια στιγμή αργότερα), θα σου πρότεινα τα εξής (δεν το έχω δοκιμάσει με δίσκους πιάνει όμως σε άλλες κιχλίδες)

ετοιμάσεις το 50λιτρο.

1. Βάζεις μέσα το πρώτο στην ιεραρχία για δυο μέρες. Παρακολουθείς συμπεριφορές του μικρού. Αν φιάξουν τα πράγματα επιστρέφεις τον πρώτο πίσω.
Αν δεν γίνει τίποτα τότε,

2. Βάζεις και τους 4 στο 50λιτρο για μια μέρα ή δύο (με το φίλτρο του μεγάλου ενυδρείου) και αφού κουρέψεις αλλάξεις και το ξυλαράκι σου, βάλεις/αλλάξεις μια αφίσα στο πίσω τζάμι τους ξαναγυρίζεις όλους πίσω).
Αν δεν γίνει τίποτα τότε,

3. Αν έχεις λίτρα και αντέχει η τσέπη σου βάλε άλλους δύο. Το ιδανικό είναι να πας τους 4 στο 50ρι και να βάλεις και τους 6 όλους μαζί στο μεγάλο.

4. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε βολεύει ή δεν φέρει αποτέλεσμα, βάλε τον 4ο στο 50ρι, κανε τις διπλάσιες αλλαγές νερού από ότι στο μεγάλο, τάιζε τον καλά ως προς την ποιότητα και την ποσότητα και ξαναγύρισε τον πίσω όταν θα έχει γίνει πολύ δυνατό παλικάρι. Όμως ΙΜΟ αυτή είναι η λύση με τις λιγότερες πιθανότητες να δουλέψει.
__________________
Χάρης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01839 seconds with 10 queries