Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 16-02-05, 15:06
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

To ενυδρειο που ειδες ειναι ενα ενυδρειο που δεν ειναι απιθανο να γινει και σε εμας εδω στην Ελλαδα. Ο εξοπλισμος υπαρχει μεσω ιντερνετ σε καλες αναλογικα τιμες. Το προβλημα ειναι το στοκ και δυστηχως ενω ελλαδα ολο και κατι κουνιεται πια δεν υπαρχει θεληση για ανταλαγη κοματιων απο κοραλια. Εγω τωρα στο καινουργιο που ετοιμαζω εχω 4 ακροπορες, μια δικη μου και 3 νεα κοματια που μου εστειλε ο theo και το παλικαρι ειναι Αγγλια! Ευτηχως την εβγαλαν ολες καθαρη(μπραβο theo...παρολο που μου ηλθαν ψιλοπαγωμενα), και ετσι σε 1 χρονο-θελη και λιγη υπομονη, θα εχουν πιασει εαν ολα πανε καλα καποια σοβαρα μεγεθη.

Αλλα οταν καποιος που ξεκιναει ενα ενυδρειο ξερει οτι θα εχει καποιες οικονομικες λυσεις τοτε θα παει σε ποιο μεγαλο ενυδρειο απο αυτο που εμδεχομενος θα μπορουσε και ενω μπορει να αγορασει κανα κοραλι λιγοτερο απο τον μαγαζατορα θα παρει αρκετα παραπανω αναλωσιμα, chiller μεγαλυτερο, προσθετα, αλατια, τροφες κτλ. Οποτε ολοι βγαινουν κερδισμενοι, απλα μαθηματικα παιδια.

Για να καταληξω σε ενα οργανωμενο χομπι εαν γινει ποτε το δικο μας, θα υπαρχει χωρος και για τον οικονομικο χομπιστα αλλα και για αυτον που θα μπορει να δωσει και κατιτις παραπανω, δεν λεμε για ferrαri αλλα για ενα RX-8, Leon 20VT κτλ, με λιγο ζορι αρκετα παιδια μπορουν. Δηλαδη ενα ενυδρειο της ταξεως των 500 με 800 λιτρων με σωστο προγραμματισμο ειναι εφικτο. Τωρα αν πας σε ενυδρειο των 2000+ λιτρων τα θελει ο Καλατραβας σου...Γιατι εκει πας οντως σε Ferrariκο! :P
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01742 seconds with 10 queries