Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 16-02-05, 12:19
Theo Ο χρήστης Theo δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-08-2004
Περιοχή: London
Μηνύματα: 182
Προεπιλογή

Kangoura εσυ ζητας mercedes αλλα ο τυπος μπορει να εχει ford fiesta και να οδηγαει απο Ολλανδια Γερμανια για τα κοραλια του.
Η Βενζινη και το ηλεκτρικο ειναι τζαμπα στην Ελλαδα σε συγκριση με τη βορεια Ευρωπη.
Ποσο εχουν οι 8 κιλοβατώρες και ποσο εχει ενα μπουκαλι ουισκι σε εναν καλο τραγουδιστη? η μηπως εκλεισαν τα κεντρα στην Ελλαδα επειδη ο κοσμος δεν εχει λεφτα?
Ομορφο ζωο η τιγρη ομορφο και η γατα αλλα δεν μπορουμε να ζηταμε τιγρη και να θελουμε να πληρωσουμε γατα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι γατες η τα Damsels και τα μανηταρια δεν ειναι ομορφα ζωα.
Beauty is in the eye of the beholder.
Εγω προσωπικα μπηκα στο χομπι λογο της οφθαλμολαγνείας. Οταν πηγαινα να αγορασω φυτα για το γλυκο που ειχα πριν 7 χρονια ξοδευα πολλες ωρες μπροστα απο τα damsels στα μαγαζια. Ηταν ωραιο το reef του 17000λιτ. που ειδα στο Manchester, ωραιο και το DB9 παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι του αλλα αυτη τη στιγμη που γραφω σταματαω για να κοιταζω το ενυδρειο μου που εχει μονο 2 damsels και μακροαλγη και στα ματια μου ειναι πολυ ομορφο.
Δοκιμασες να βαλεις φωτο απο το ενυδρειο σου και να δεις σε ποσους αλλους θα αρεσει? Εγω δεν εχω δει ακομα ενυδρειο που να μην μου αρεσε.
Ακομα και το ενυδρειο με τα νεκρα κοραλια που εχει καποιος φιλος εδω ηταν ωραιο ασχετα αν μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι λογο των νεκρων κοραλιων.


(Edit: Για να μην τα παρετε στραβα ορισμενα που ειπα. Φυσικα και διαφωνω και στο αντιθετο. Δηλαδη να μας πουλανε γατα και να την πληρωνουμε για τιγρη.)
__________________
Work in progress
-------------------------------------------------
I can resist everything except temptation(Oscar Wilde)
-------------------------------------------------
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01432 seconds with 10 queries