Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #20  
Παλιά 03-10-12, 22:00
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

οκ, ας υποθεσουμε πως τα τεστ ειναι καλα, το νερο της βρυσης σου το εχεις μετρησει?
Σε νεοστημενα ενυδρεια εχει παρατηρηθει -χωρις εμφανη λογο- σε καποιες περιπτωσεις κατεβασμα του ph, και ισως εισαι τετοια περιπτωση (ειναι λιγο σπανιο φαινομενο αλλα συμβαινει)

Παράθεση:

Δεν καταλαβαινω οπο που συμπερανατε ολοι οτι εχει προβλημα το νερο και οχι κανενα μικροβιο που μπορει να υπαρχει μεσα στο ενυδρειο ??
Μικροβια γενικα υπαρχουν παντου, το θεμα ειναι κατα ποσο ο καθε ζωντανος ορργανισμος μπορει να τα αντιμετωπισει η οχι.
Οταν διαβαζουμε για μετρησεις που παραπεμπουν σε αστρωτο ενυδρειο κι αυτο ενισχυεται απο τα λεγομενα σου οτι "εστρωσες" με καψουλες και μπουκαλακια βαζοντας κατ ευθειαν μεσα ψαρια χωρις να εχεις ολοκληρωσει καποια διαδικασια με αμμωνια η κατι που να την παραγει ε ολα παραπεμπουν σε προβληματα λογο λαθος συνθηκων.
Το να αρχισεις τα φαρμακα και να αποστειρωσεις τα παντα δε λεει τιποτα, ουτε μπορεις να κρατησεις ενα μικρο οικοσυστημα αποστειρωμενο, το θεμα δεν ειναι να "σκοτωσεις τον εχθρο" (αυτο ευκολο ειναι, παρε απο το φαρμακειο μια αντιβειωση και δε θα μεινει τιποτα ορθιο, αυτο θεωρεις υγειες ενυδρειο? ) αλλα να φτιαξεις τις καταλληλες συνθηκες ωστε τα ψαρια να ζουν σωστα και να εχουν ισχυρο ανοσιοποιητικο συστημα ωστε να μην αρρωσταινουν.


Αν ποια νοιωθεις καλυτερα βαζοντας φαρμακα παρε ενα pimafix που τουλαχιστο ειναι αποδεδειγμενα οτι κανει καλο κι οχι ζημια και μια πολυβιταμινη οπως fishtamin αλλα δες και τα υπολοιπα που ειναι πολυ σημαντικοτερα
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01458 seconds with 10 queries