Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tricky
Μαλλον λεει πολλα σε λιγες γραμμες , απλα φανταζομαι πως για καποιον που ξερει τι ειναι skimmer,sump,RO κλπ (και προτιθεται να πληρωσει για αυτα) ειναι ενας καλος οδηγος
|
Δεν ειναι απολυτο αυτο...Εαν η γνωση ειναι μονο επιφανειακη και νομιζεις πως τα ξερεις ολα...δεν ειναι καλος συνδιασμος. Και μην νομιζεις, ειναι δυστηχως ο κανονας και οχι η εξαιρεση.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tricky
επισης μου αρεσει που λεει το ατομο :
''The way I keep this tank IS successful, but I'm sure this isn't the only way or even the best way. It just works for me!''
|
Σωστος, φτανει να ξερεις με ποιες παραμετρους μπορεις να παιξεις και να αλλαξεις ετσι? Η τουλαχιστον να εχεις μια ιδεα με ποια εγγυημενα μπορεις να παιξεις. Οχι οτι μας ερχεται να το κανουμε, σορρυ που λεω πολλα για αυτο αλλα εχει τρομαξει το ματι μου κατα καιρους με αυτα που εχω δει και ακουσει, εαν γραψω τι εχω ακουσει και δει κατα καιρους θα περασω το reef volume σε μεγεθος και 1 και 2!!
Παραδειγμα: Νερο βρυσης για βαση στο θαλλασινο, φωτισμο 2 λαμπουλες 2 ετων και τα κοραλια σκοτωνουν, σκαβουν, οργωνουν και αναπτυσονται "οπως ποτε πριν". Εννοειτε πως το ενυδρειο δεν εχει καθολου προβλημα αλγης, ταιζει μια χαρα, και τα νιτρο-φωσφωρικα ειναι στο 0.
Αααααχχχχχχχχ αθανατη Ελλαδα.
Ωποτε...το πιασατε το νοημα. Προσοχη στα μουσια.