Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-12, 23:52
Το avatar του χρήστη Blokatos
Blokatos Ο χρήστης Blokatos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rtolis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Blokatos για να καταλάβω καλά τι προτείνεις: Σαν προφίλτρανση προτείνεις τον ενυδρειακό βάμβακα?
Το προτιμώ γιατί δεν μου αρέσει η ιδέα ότι στο βιολογικό υλικό "παρκάρουν" κάθε λογής σκουπίδια ή σωματίδια. Θέλω στις αποικίες των βακτηριδίων να πηγαίνει νερό χωρίς άλλα στερέα κατάλοιπα.

Βέβαια, όπως σωστά λέει και ο συνονόματος, είναι και θέμα γούστου το τι δουλεύει ο καθένας και πως προτιμάει τις ρουτίνες του ενυδρείου του.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
οκ νταμαρι ακριβως δεν το λες αλλα δεν πρεπει να ειναι και ενυδρειο που να εχει πολλα αιωρουμενα, τουλαχιστο σε σχεση με ενα φυτεμενο με χαλικι, αρα αν βλεπεις πως δε σου μπουκωνει πολυ το filterwool γιατι οχι?

Περιπου ποσο καιρο κανει να τιγκαρει?
Δεν το αφήνω ποτέ να τιγκάρει (το filter wool, αν κατάλαβα καλά ότι αυτό εννοείς), το αλλάζω συνήθως στις δύο με 3 εβδομάδες αλλά και πάλι η ροή της εξόδου δεν έχει πέσει καθόλου.
Το έχω αφήσει και μήνα χωρίς να χάσει η ροή της εξόδου. Μπορώ να υποθέσω ότι για να τιγκάρει πρέπει να πάει πάνω από 1,5 μήνα.
Βέβαια έχω πολλά σαλιγκάρια και τα cory δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blokatos : 28-09-12 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01309 seconds with 10 queries