Θέμα: υποστρωμα
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 27-09-12, 17:02
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης Μ5 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικο μην εισαι απολυτος σε αυτα που λες για τα υποστρωματα.Καταρχην δεν ειναι καθολουπροβλημα και επισης τα χρησιμοποιουν αρκετοι(εγω ξερω αρκετους)
Οκ, δε θελω να ειμαι απολυτος μια και τελευταια μαθαινω και ψιλοπειραματιζομαι με mts, αλλα το diy υποστρωμα που χρησιμοποιουν εκει δεν εχει σχεση με αυτα που εχω δει στο εμποριο που βασιζονται στην πολυ τυρφη, τουλαχιστο αυτο που ειχα χρησιμοποιησει εγω (νομιζω της Cera ηταν).


Παράθεση:
Το flourite ισως να ειναι και καλο(δεν το εχω δοκιμασει,αλλωστε δεν αρεσει σε ολους η οψη του χαλικιου),ομως δεν ειναι το μοναδικο υποστρωμα.
οχι, εχει κι αλλα αυτου του ειδους απλα αυτο ειναι το πιο γνωστο (οπως πχ επικρατησε αντι να πουμε βιολογικο υλικο να λεμε siporax, παροτι εχουν βγει και καλυτερα )
Τωρα αν αρεσει η οχι... γουστα ειναι αυτα, προσωπικα μου αρεσει κι απ οσο ξερω αρεσει και σε πολλους (αλλα σιγουρα οχι σε ολους)

Παράθεση:
Μιλας για φωσφορικα.Σε πληροφορω πως στο δικο μου ενυδρειο ριχνω φωσφορικο καλιο 2 φορες την εβδομαδα(που ειναι τα φωσφορικα
.

οκ ξερεις ποσο χρειαζεσαι και ριχνεις ακριβως τοσο. Το εχεις μελετησει, εχεις κανει τις δοκιμες σου και ξερεις ποσο να ριξεις.
Απο κει και περα τα φωσφορικα που θα βγουν απο το υποστρωμα ειναι ανεξελενκτα
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01493 seconds with 10 queries