Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #89  
Παλιά 24-09-12, 09:22
Το avatar του χρήστη Xlapatsas
Xlapatsas Ο χρήστης Xlapatsas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-10-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 55
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nkmyrtos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα και απο εμένα, φίλε χλαπάτσα μπορείς να δεις το δικό μου που είμαστε κοντά στα λίτρα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61557 , βέβαια στο προτελευταίο πόστ του δικού μου θέματος άνοιξε πάλι το στοματάκι του ο Σπύρος και μπήκα σε διαδικασίες αλλαγών που σημαίνει ότι έχει πέσει πολύ φύτεμα ( ο Σπύρος μου είπε να κλέψω όχι εγώ) για το καλό των ψαριών μου αλλά και αυτού που θέλω να βλέπω. Πάντως για να ξέρεις εκεί μέσα ζούν 55 cardinal, 6 corydoras sterbai, ένα ζευγάρι german blue ram , 6 γαρίδες αμάνο, 5 μηλοσαλίγκαρα, 7 anetome helena και για λίγο καιρό ακόμα μερικά παρασιτικά σαλιγκάρια που εξαφανίζονται σιγά σιγά μέσα στο πεπτικό σύστημα των anetome.
Το θέαμα σε πληροφορώ είναι υπέροχο και ειδικά την ώρα του φαγητού...θα προσπαθήσω να τραβήξω και βίντεο για να δεις τι εννοώ.
55 καρδινάλιοι μαζί με όλα τα υπόλοιπα??Αλλά βλέπω έχεις ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό φίλτρο.Εγώ έχω μόνο το εσωτερικό που είχε εξαρχής το ενυδρείο(Biobox 2). Πιστεύεις ότι μπορώ να βάλω πάνω από 20 καρδινάλιους ή νέον μαζί με 8 κόρυς, 5-6 σαλιγκάρια και καμιά δεκαριά amano?
Έχεις παρατηρήσει διαφορά στη συμπεριφορά των καρδινάλιων όταν το ενυδρείο είναι πιο πολύ φυτεμένο?Προς το παρόν έχω λίγα φυτά γρήγορης ανάπτυξης γιατί είμαι σε φάση στρωσίματος.
Υ.Γ Πάντως πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01744 seconds with 10 queries