Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #43  
Παλιά 22-09-12, 16:05
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

ναιτο φιλτρο αντιστροφης οσμωσης εχει διαφορα σταδια(αναλογα με το μοντελο που θα παρεις και τι θες να εχεις)στα λεω πολυ χοντρικα τωρα για να καταλαβεις τι παιζεται,υπαρχουνε τα προφιλτρα(sediment,ανθρακα κλπ)και η μεμβρανη.τα προφιλτρα μπαινουνε πριν τη μεμβρανη ωστε το νερο που πηγαινει σαυτη να ειναι καθαρο απο στερεα και χημικα(χλωριο βρυσης κλπ) και να μη χαλαει.

εσυ αφοσον εχεις προβλημα στο νερο της βρυσης,θα παιρνεις ενα ποσοστο νερου μετα τα προφιλτρα αλλα πριν τη μεμβρανη,(το οποιο θα εχει Ph αλλα θαναι καθαρισμενο νερο που θα πινεται κιολας)και ενα μεγαλυτερο ποσοστο νερου μετα τη μεμβρανη που θαναι "γυμνο" νερο χωρις Ph για να μπορεις να το φτιαχνεις εσυ οπως θελεις.

τωρα εφοσον εσυ την ΑΟ θα τη βαλεις στη βρυση για ποσιμο,μετα τη μεμβρανη θα εχεις και ενα σταδιο μετατροπης/επανεμπλουτισμου του γυμνου νερου της ΑΟ ωστε να ξαναγινεται ποσιμο.το νερο που θα βγαινει αποκει δεν σου χρειαζεται για το ενυδρειο.το δευτερο βανακι δηλαδη που σου γραφω παραπανω θα μπει αναμεσα στη μεμβρανη και σαυτο το τελευταιο σταδιο.

τωρα μην κολλας στον αριθμο "βανακιων" μπορει να μην ειναι δυο ξεχωριστα αλλα να ειναι ενα τριων θεσεων που να κανει την ιδια δουλεια και να βγαζει νερο απτα διαφορα σταδια αναλογα τη θεση που θα το γυρνας.αλλα θα στο πουν εκει στη waterwaves,τα ξερουνε.

κατσε να σου βαλω κιενα "διαγραμμα"ενταξει ειναι πολυ χονδροειδες απλα για να καταλαβεις τι λεω.εκει που γραφω Μ σε Π σημαινει μετατροπη σε ποσιμο
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  New Bitmap Image.jpg
Εμφανίσεις:  176
Μέγεθος:  15,1 KB  
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01556 seconds with 11 queries