Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #36  
Παλιά 22-09-12, 11:07
Το avatar του χρήστη evina
evina Ο χρήστης evina δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-11-2011
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 378
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
αν θες πες μας και τι ψαρια εχεις μεσα.παντως απο αυτα που λες δεν ειμαι σιγουρος οτι εχεις σταθερη ρουτινα.λες πχ οτι κανεις αλλαγες μεχρι 30 λιτρα.καθε αλλαγη που κανεις θα πρεπει να ειναι ιδια καθε φορα.μην "παιζεις" με τις ποσοτητες και τα χαρακτηριστικα του νερου γιατι το κανεις χειροτερο το προβλημα.

ειπες παραπισω οτι μετραγες και αμμωνια στο νερο της βρυσης.ισχυει τελικα η οχι?σε πρωτη φαση εγω θα μετραγα και με αλλο τεστ το νερο της βρυσης.αν ξαναβρεις αμμωνια κανεις αυτο που σου ειπε ο delta.το πας για αναλυση προπαντως για τη δικια σου υγεια.αν βρουνε αμμωνια η οτι αλλο κιεκει,θες φιλτρο στη βρυση.αντιστροφη οσμωση για ποσιμο νερο κλπ.

τωρα με το Ph σου,καταρχην μην βαλεις εμφιαλωμενα και απιονισμενα. χειροτερα θα το κανεις.βαλε σε ενα δοχειο νερο απτη βρυση,βαλε αεραντλια και αστο ανοιχτο με ενα τουλι απο πανω του η ενα καλσον κλπ να μη σκονιζεται.και μετρα το μετα απο κανα δυο μερες να δεις που σταθεροποιειται.

οπως και ναχει,τις αλλαγες σου να τις κανεις προετοιμαζοντας το νερο σε ξεχωριστο δοχειο οπως κανουμε ολοι μας και κανε την εισαγωγη του αργα.μη βαζεις νερο κατευθειαν απτη βρυση μονο με αντιχλωριο και χωρις προετοιμασια.αυτο βοηθαει παντα,ποσο μαλον οταν φαινεται να υπαρχει και προβλημα στο νερο της βρυσης...

το ph στη φωτογραφια με το υγρο που εβαλες,εγω το βλεπω στο 8.ενταξει μπορει να χανει στη φωτο αλλα τοσο το βλεπω.
παντως εγω θα κοιταζα πρωτα το θεμα με την αμμωνια και μετα ολα τα υπολοιπα.στη φωτο που εχεις απτο ενυδρειο το βλεπω λιγο θολο το νερο η μου φαινεται?εχει λευκη θολουρα?
θα σου πω τι εννοουσα με το ''μεχρι 30 λιτρα''..στο 120 αρι κανω 30 λιτρα αλλαγη ενω στο 60αρι 20 ..ηθελα να πω πως τα λιτρα της αλλαγης μου δεν υπερβαινουν τα 30.το νερο δεν ειναι θολο..μαλλον φταιει η καμερα (απο κινητο)..βαρελακι θα παρω σημερα ή αυριο για τις αλλαγες ετσι κ αλλιως..οποτε σε πρωτη φαση αλλαγες με προετοιμασμενο νερο και βλεπουμε..στο 120αρι που αντιμετωπιζω το προβλημα ειναι πλεον 2 fancy χρυσοψαρα και 1 comet.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01609 seconds with 10 queries