Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #20  
Παλιά 17-09-12, 12:13
Το avatar του χρήστη evina
evina Ο χρήστης evina δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-11-2011
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 378
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι KH εχει το καθε ενυδρειο?
Τι αναταραξη εχει το καθε ενυδρειο?
Εβγαλες το βυθο για να το βαλεις το λιπασμα?

Καμια φωτο βαλε, απο τα ενυδρεια
δυστυχως δεν εχω τεστακια για kh (αλλα μαλλον μεσα στην εβδομαδα θα παρω)..αναταραξη υπαρχει μονο απο την εξοδο του φιλτρου (εργοστασιακο της juwel)..
οταν ηταν να βαλω το λιπασμα εβγαλα ολο το αμμοχαλικο μπηκε το λιπασμα και μετα ξαναεβαλα τον βυθο (αυτο εγινε γυρω στον περασμενο Μαρτιο)..
κ ενα αλλο δυσαρεστο..πεθανε κ το μικρο black moore (αυτο που εγραψα στο προηγουμενο ποστ πως ειχε φαγωμενα πτερυγια)..μαλλον πρεπει να βρω αλλο σπιτι για τα ψαρακια ..τουλαχιστον μεχρι να επανελθει το ενυδρειο..αλλα πως θα επανελθει αν δεν μπορω να βρω τι προκαλει τις αυξομειωσεις;
Το ενυδρειο ειναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59828.. με τι διαφορα πως εχουν προστεθει φυτα και ενα ξυλο..αν δεν το ξεστησω σημερα θα βαλω καινουριες φωτογραφιες.

Α!και κατι ακομα..μετραω αμμωνια στο νερο του δικτυου (0.25) και το ιδιο ακριβως και στα 2 ενυδρεια..(τεστ υγρα api)..υπαρχει αποκλιση ή εχω να αντιμετωπισω και αλλο θεμα;τα no3 ειναι 10-20 ppm και no2 -0..αυτα..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετρα pH στο νερο της βρυσης αφου το αφησεις μερικες ωρες να μεινει σε ενα δοχειο ανοιχτο
μετρησα απο ενα βαζο και απο ενα ποτηρακι..συνεχιζει και δειχνει 7.4 ..νομιζω πως δε θα ξαναπαρω τεστ api για το ph..τα εχουν παιξει τα ματια μου ..ειδικα το 7.4 με το 8 με εχει τρελανει..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 17-09-12 στις 12:13 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01729 seconds with 10 queries