Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Blokatos
Δες το Acid Buffer της Seachem. Bonus το C02 για τα φυτά. 
|
οκ..θα το κοιταξω..θα πρεπει ομως να το προσθετω στο νερο καθημερινα;εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δεν εχω ph βρυσης 8 και θελω να το ριξω..εχω ph 7.4 και για καποιο λογο μου ανεβαινει στο 8..(6.8 μου ειχε φτασει τις πρωτες μερες με την προσθηκη τυρφης..μετα απο 10 μερες παλι στα υψη)..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Μετρα pH στο νερο της βρυσης αφου το αφησεις μερικες ωρες να μεινει σε ενα δοχειο ανοιχτο
|
θα το κανω ετσι απο περιεργια..αλλα στο 60 λιτρο γιατι δεν εχω προβλημα;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evina
οκ..θα το κοιταξω..θα πρεπει ομως να το προσθετω στο νερο καθημερινα;εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δεν εχω ph βρυσης 8 και θελω να το ριξω..εχω ph 7.4 και για καποιο λογο μου ανεβαινει στο 8..(6.8 μου ειχε φτασει τις πρωτες μερες με την προσθηκη τυρφης..μετα απο 10 μερες παλι στα υψη)..
θα το κανω ετσι απο περιεργια..αλλα στο 60 λιτρο γιατι δεν εχω προβλημα; 
|
και κατι ακομα..αν κανω αλλαγη νερου στο 30% εβδομαδιαια δεν γινεται τιποτα..θελει αλλαγη τουλαχιστον 50-60% και πιο συχνα για να ερθει το ph στις τιμες του δικτυου..αυτο ομως ειναι σωστο να γινεται;;δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα..μου ερχεται να το ξεστησω και φτου κ απ την αρχη..α! τα πτερυγια του ενος ψαριου αρχισαν να φαγωνονται..το εβγαλα απ το ενυδρειο,το εβαλα αλλου και αρχισε να συνερχεται..μπορει να οφειλεται στις αυξομειωσεις του ph αυτο;