Mopani νομιζω εχω δει στην περιγραφη ενυδρειων με χρυσοψαρα. Οκ θα ρωτησω αν εχουν υποστει επεξεργασια. Αν οχι, ισως παρω καμια απο αυτες. Γιατι ωραια τα βλεπουμε απο την ιστοσελιδα, αλλα οταν πας στο μαγαζι, δεν εχει ουτε τα μισα (γενικα το λεω αυτο)
Ειδα μια και μοναδικη λαβα στο μαγαζι που πηγα σημερα. Ειναι σαφως πολυ ελαφρια και εχει ψιλοαγρια επιφανεια, μοιαζει σαν αυτη της αεροπετρας. Tωρα αν κολλαει η ουρα ναι, ειναι προβλημα αυτο... Απλα να ξερω οτι σαν κανονας βασικος ειναι να μην ειναι ασβεστολιθικη ε; Αυτες οι 'γνωστες' πετρες με τις τρυπες, αυτες που εχουν 1 τρυπα ή 2 ή 3, κανουν;
Το βοτσαλο ναι, ετσι το σκεφτομαι. Οτι θα ειναι πιο ευκολο, βαζοντας ενα λαστιχο, να καθαριζω, θελω αν γινεται να αποφυγω την αγορα σκουπας. Και οσο πιο μεγαλο, νομιζω τοσο πιο ευκολο θα ειναι. Τωρα μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Θα κοιταξω και το αμμοχαλικο που μου πες, αλλα δεν ξερω αν θα το βρω και σε τι τιμη θα το βρω. Γι αυτο θελω να εχω και μια εναλλακτικη. Το βοτσαλο μπορω να πω μου αρεσει. Αλλα ποιο να προτιμησω; και σε τι μεγεθος;
(σημερα που πηγα στο μαγαζι, ειχε φερει αρκετα χρυσοψαρα. comet common μικρα αλλα και μεγαλα 13-15 εκ, oranda fan tail, galico, black moor)
|