Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #110  
Παλιά 15-09-12, 16:20
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

βρε kfg μη φοβασαι δε θα εχει καθολου αμμωνια
Αυτα ειναι κολπακια που ξερουν οι πολυ ψαγμενοι της αμμωνιας κι οχι των ζουμιων



Σοβαρα τωρα, ειναι ολοσωστος τροπος στρωσιματος και καπου τον εχει γραψει κι ο Γιωργος εδω νομιζω με μια πιο απλοποιημενη παραλλαγη του (ριχνεις απλα μισο μπουαλι αμμωνια και σε δυο βδομαδες μετρας no3 κι αν ειναι πραγματικα παρα πολλα κανεις αλλαγη κι εισαι οκ.) Δε σε νοιαζει να μετρησεις αμμωνια με αυτους τους τροπους γιατι ετσι κι αλλιως δε θα μηδενισει ποτε... (η σχεδον ποτε τεσπα) αλλα την επομενη που θα βαλεις τα ψαρια δε θα εχεις καθολου ουτε αμμωνια ουτε τιποτα

btw ετσι εστρωσα γαριδαδικο (οκ, μπολιασα και λιγο βυθο)
-------------------------
ειναι ο πολυ γρηγορος τροπος... ο alexcoon εκανε 6 μερες (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν το φιλτρο του ηταν πεντακαθαρο η αν ειχε και λιγακι μπολι) παντως σε 10 μερες εχεις σουπερ βιολογια που δεν την ποιανεις με τους αργους τροπους (οχι πως παιζει ρολο αφου τελικα θα επιβιωσει οση ειναι αναλογη των ρυπων τελικα, αλλα τουλαχιστο σηκωνει αρκετη ιχθυοφορτιση με αυτο τον τροπο εξ αρχης αν θες)
-------------------------
Παράθεση:
απλα εμενα δε μου "καθεται" καλα σαν διαδικασια γιατι ενας αρχαριος,(δεν το λεω για σενα silve),μπορει να μη δωσει το καταλληλο "βαρος" στη μετρηση της αμμωνιας,να μετραει μονο τα νιτρικα, να βιαστει και στο τελος να κανει πατατα.
Κι ομως τελικα αυτο τον τροπο πρεπει να υποδειξουμε στους αρχαριους κι ας ειναι λιγο ρωσικη ρουλετα...
Και με το να τους λεμε οτι θα πρεπει να στρωνουν ενα μηνα τους κανουμε αυτοματα εχθρους μας και συμαχο τους τον πετσοπα που εχει ενα θαυματουργο ζουμι που θα βαλουν αμεσως ψαρια.
Μετα αρχιζουν τα προβληματα και αρχιζουν τις επικλησεις βοηθειας αλλα ειναι πια συνηθως αργα για τα ψαρακια.
Ενω αν του πεις για 10 μερες στρωσιμο τοτε κι ο αλλος θα το παρει πιο ζεστα (ε δε νομιζω να ειναι και τοσο αναισθητος να μη ριξει μια μετρηση αμμωνιας πριν βαλει μεσα ψαρια)
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 15-09-12 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01504 seconds with 10 queries