ε?

οποιονδηποτε τροπο στρωσιματος κιαν ακολουθεις,αυτο που σε νοιαζει οταν προκειται να βαλεις ψαρια,ειναι να μην υπαρχει μεσα αμμωνια και νιτρωδη αλλα να υπαρχουν νιτρικα.
ειναι απλο.αν δεν μηδενισουν αμμωνια και νιτρωδη δεν μπορεις να βαλεις ψαρια.αλλιως θα τα βαλεις μεστην αμμωνια και θα περιμενεις να μηδενισει,η θα κανεις συνεχεις αλλαγες.αλλα ειναι ρισκο και δε βλεπω το λογο της βιασυνης.
καταλαβα τι λετε,αλλα το να κανεις ολικη αλλαγη για να μηδενισουν ολα και να μειωθουνε τα νιτρικα,-δεν το εχω κανει οποτε δε θα επιμεινω σε αυτο-,αλλα μου φαινεται λιγο ρισκο,με την ενοια οτι αν μετα την ολικη αλλαγη ξαναμετρησεις αμμωνια τι θα κανεις?ξανα αλλαγη?δε βλεπω το λογο,αφου ετσι κιαλλιως θα μειωθει απο μονη της.
οχι οτι ειναι λαθος βεβαια,απλα εμενα δε μου "καθεται" καλα σαν διαδικασια γιατι ενας αρχαριος,(δεν το λεω για σενα silve),μπορει να μη δωσει το καταλληλο "βαρος" στη μετρηση της αμμωνιας,να μετραει μονο τα νιτρικα, να βιαστει και στο τελος να κανει πατατα.
απλα το λεω για να μη μπερδευτει κανεις που θα τα διαβασει μελλοντικα.
με αλλα λογια,εγω ειμαι της γνωμης να μη ριξεις αλλη αμμωνια μεσα,αλλα περιμενε να μηδενισει αυτη που εχεις μεσα ηδη.οταν μηδενισει κανε αλλαγη,μετρα νιτρικα και αν ειναι οκ βαλε ψαρια.αλλα κανε οπως σε βολευει εφοσον ο nick το εχει δοκιμασει.