Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
Η μετρηση αμμωνιας ειναι η λιγοτερο ασφαλης μεθοδος για να καταλαβεις ενα ενυδρειο αν ειναι στρωμενο.
Αν δεν υπαρχει αλλο τεστ πιο λογικο θα εβρισκα να εσταζες λιγες σταγονες αμμωνιας και να εβλεπες την επομενη αν το μπολι την εχει καταναλωσει...
(κι αυτο βεβαια απαιτει προσοχη γιατι μπορει να πανε τα no3 στα ουρανια, ειδικα σε τοσο λιγη ποσοτητα νερου)
Το θετικο ειναι πως ουσιαστικα δεν εδωσες μπολι αλλα μισο στρωμενο φιλτρο, οποτε οι πιθανοτητες να μην εχει ποιασει ειναι μαλλον ελαχιστες αλλα δεν παυει να υπαρχεουν...
καλυτερα θα ηταν απ το δευτερο... τωρα βεβαια εγινε, αλλα σε γενικες γραμμες καλο ειναι οταν εχουμε ενα ψαρακι που το στρεσσαραμε αρκετα (ειδικα αν βγαει τις γνωστες οριζοντιες ριγες) να μην το ταιζουμε γιατι με το στρεςς το πεπτικο του υπολειτουργει
θα σου πω αυτες που δινω εγω:
αποξηραμενες
Ocean nutrition : betta atison pro
JBL : GALA
SERA: Fd rote microworm
Κατεψυγμενες:
ocean nutrition: Artemia, bloodworms, black musquito larves, daphnia, krill
Ζωντανες:
artemia, bloodworms, white worms, krill, daphnia, κοπιποδα, λαρβες κουνουπιων και γενικα οτι βρω...
Αυτο ειναι το θετικοτερο της υποθεσης 
|
Κάθε εμπόδιο για καλό Νίκο
Έτσι κι αλλιώς αυτό είχα στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή να βρεθεί ο μονομάχος στο 30λιτρο μου (δανεικό κι αγύριστο). Απλά έγινε πιο σύντομα απ ότι το περίμενα
Και μόνο που το φιλαράκι μου, με παίρνει 2 φορές την ημέρα τηλέφωνο για να μου πει νέα για το ενυδρείο και τον μονομάχο, σε μένα λέει πολλά
Άλλος ένας "κολλημένος" στην παρέα!
Για τις τροφές, ευχαριστώ για την ενημέρωση

Για τις μετρήσεις, μέχρι το ΣΚ θα έχω μετρήσει τα ΠΑΝΤΑ!