Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-12, 22:25
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από katrampanelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Με κρατά ακόμη και δε το αφαιρώ, το γεγονός πως όπου ρώτησα μου είπαν να το αφήσω και να το συνδυάσω με ένα εξωτερικό για περισσότερο για ασφάλεια αν πάθει κάτι το ένα από τα δυο.σωστο ειναι αυτο.επισης αν το αφαιρεσεις χανεις την εγγυηση αποσο ξερω. Σήμερα το απόγευμα π.χ. που ρώτησα σε κατάστημα η πρόταση ήταν κάτι σα τη προηγούμενη αλλά το εσωτερικό να λειτουργεί ως μηχανικό και το εξωτερικό ως βιολογικό (αυτή τη πρόταση μου την έχουν κάνει στα περισσότερα καταστήματα).αυτο ειναι εντελως λαθος.τη φιλτρανση δεν μπορεις να τη χωρισεις γιατι και τα δυο φιλτρα θα φιλτραρουν το ιδιο νερο.και τα δυο φιλτρα θα δουλευουν και σαν μηχανικα και σαν βιολογικα,αλλα με το να εχεις τα υλικα χωρισμενα(μηχανικα στο ενα,βιολογικα στο αλλο)κανενα απτα δυο δεν θα δουλευει σωστα.τα "μηχανικα" υλικα κρατανε τα χοντρα σκουπιδια και μπαινουν πριν τα βιολογικα ωστε εκεινα να μενουν καθαρα, να μπορει να αναπτυχθει η βιολογια πανω τους και να δουλεψουν σαν βιολογικα υλικα.αρα η φαεινη ιδεα που εχουν οι περισσοτεροι οπως λες,ειναι μια μα...α

Παιδιά να με συγχωρείτε αν γράφω και βλακείες αλλά το αντικείμενο είναι αρκετά δύσκολο (το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα) τα καταστήματα, όπως στους περισσότερους χώρους, θέλουν ίσως μόνο να εισπράξουν, κι όσο ψάχνω μπερδεύομαι. Υπάρχει βέβαια και η λύση να πάω σε κάποιο, σχετικά αξιόπιστο, εξειδικευμένο κατάστημα του χώρου και να πάρω ότι μου προταθεί, αλλά, ακόμα, προσπαθώ να μη το κάνω αυτό.
μην το κανεις.οτι απορια εχεις ρωτα εδω και πηγαινε στα μαγαζια διαβασμενοςοι πετσοπαδες οι σωστοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.γενικα ισχυει ο κανονας οτι στα πετσοπ πηγαινουμε μονο για να ψωνισουμε και οχι για να πληροφορηθουμε
παντως μην αγχωνεσαι,μεχρι τωρα εμενα μου φαινεται οτι καλα το πας.οτι απορια εχεις ρωτα εδω μεσα.θα εχεις οση βοηθεια θες αφου οι περισσοτεροι ειναι εδω μεσα γιατι γουσταρουν και δεν κερδιζει κανεις τιποτα(χρηματικα εννοω)θα σε βοηθησει πολυ να διαβασεις τα υπομνηματα στους αρχαριους.θα μαθεις πολλα πραγματα και μολις τα διαβασεις και παρεις μια γευση θα δεις πως θα σου φανει την επομενη φορα που πας σε πετσοπ και θακουσεις τους υπαλληλους να λενε μπουρδες
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01481 seconds with 10 queries