Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-09-12, 15:00
Vangelis21 Ο χρήστης Vangelis21 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΑΘηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cogarg Εμφάνιση μηνυμάτων
Ότι ασθένειες και να έχει περάσει το ενυδρείο, δε νομίζω να μην υπάρχει τρόπος να το καθαρίσεις...άδειασε το νερό ρουφώντας και το βυθό(άμμο δεν έχει, γέμισε το με νερό+χλωρίνη και άστο να τρέχει λίγο καιρό.

Σου έχουν πει αρκετούς τρόπους να κρύψεις την αφίσα, διάλεξε έναν, γέμισε το και έχεις ένα 600λιτρο ενυδρείο - κάτι το οποίο για πολλούς χομπίστες μπορεί να μείνει για πάντα όνειρο!
Για να απολυμανθει με χλωρινη θελει μια φορα γεμισμα και χλωρινη, μετα καμια 10αρια φορες αδεισμα και γεμισμα με σκετο νερο και αντιχλωριο και γερο σκουπισμα (δεν φτανει κανεις στον πατω ας πουμε.

Η αμμος δεν μπορει να ρουφηχτει με απλη σκουπα. θα εχω αδεισει 3 φορες το ενυδρειο μεχρι να βγει ολη η αμμος (περι τα 100 κιλα)

για να κρυφτει η αφισσα χρειαζονται εξοδα αλλα και τροπος να μπει.

Μαλλον δεν γινομαι κατανοητος. ΔΕΝ υπαρχει τροπος να φτασει καποιος τον βυθο του ενυδρειου. Ακομα και ΟΛΑ αυτα να τα κανω, δεν υπαρχει τροπος μετα να βαλω ας πουμε μεσα πετρες!

Απλα δεν γινεται. λετε να μη θελω να το φτιαξω? Μονο επαγγελματιες με ΠΟΛΛΕΣ ωρες ελευθερες θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο. Εγω με παιδι στο σαλονι, πανω απο τον καναπε ανεβασμενος σε σκαλα, με τα καπακια του ενυδρειου στο κεφαλι μου και μονο 40 ποντους στη μια ακρη και 40 στην αλλη ανοιγματα (απο τα 220 εκατοστα που ειναι), ε ΔΕΝ μπορω να το κανω!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01446 seconds with 10 queries