Θέμα: co2
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-09-12, 15:16
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsagod Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για τις απαντησεις...

Για να το καλιμπραρω από την αρχή πρεπει να βάζω τα υγρα σε άλλο δοχειο ή μπορω να τα βουταω κατευθειαν στο μπουκαλι?

το νερό της βρύσης πόσο πεχα έχει?
Το δικό μου (Νίκαια) έχει 7,6
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TRYFONAS K. Εμφάνιση μηνυμάτων
το πεχα αλλαζει αναλογα την περιοχη..οπως σ ειπαν και τα παιδια κανε καλη διαχυση..εγω εχω παρει ενα μικρο κυκοφορητη κ εγω στραβωσει λιγο το πλαστικο απο κει που ρουφαει και εχω βαλει το σωληνακι εκει..πεφτει στο προπελακι και κανει μια χαρα διαχυση σε πααααααρα πολυ μικρες φυσαλιδες!!αν θες δοκιμασε το.....(και εχεις και καλη κυκλοφορια νερου,2σε1)
Με την εισαγωγή του φίλτρου δεν γίνετε δουλειά; Αν έχεις εξωτερικό το βάζεις μέσα στο σωλήνα εισαγωγής, αν έχεις εσωτερικό το χώνεις μέσα στις γρίλιες που ρουφάει. Ελαστικά είναι τα σωληνάκια, χωράνε παντού. Αν τώρα έχει εσωτερικό και οι γρίλιες του είναι πολύ στενές, τις στραβώνεις λίγο ή τις ανοίγεις - καίς με κάτι ζεστό (πχ ζεσταμένο καρφί). Δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον κυκλοφορητή που λες, με εξαίρεση φυσικά ότι δεν θα αυξηθεί η κυκλοφορία σου;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 03-09-12 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01399 seconds with 10 queries