Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-12, 20:19
filebox Ο χρήστης filebox δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Όπως έγραψα, η ποσότητα ταϊσματος είναι ελάχιστη, ουσιαστικά μοιράζω την συνολική τροφή που θα τους έδινα μέσα στην μέρα σε 6 χρονικά διαστήματα γιατί θεώρησα ότι και στην φύση δεν βρίσκουν ξαφνικά ένα τόνο τροφή αλλά μικροτρώνε συνέχεια. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορώ εύκολα να το αλλάξω αν πιστεύετε ότι χρειάζεται.

Για τα νιτρικά όπως είπα ήταν βλακεία μου. Κάπως μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι εκεί ήταν το σωστό (κοίταξα πάλι τα pinned για τους αρχάριους και δεν λέει τιμές για No3 οπότε ή κάπου διάβασα κάτι για 30-40 και μου έμεινε - ίσως για φυτά ή το έβγαλα από το μυαλό μου και νόμιζα ότι το διάβασα). Οι συχνότητα των αλλαγών πιστεύω είναι σωστή γιατί κρατάνε την όποια ποσότητα νιτρικών σταθερή, αν έκανα περισσότερες θα μειωνόταν (όπως οι απανωτές που έκανα για να το ρίξω στα 10) και αν έκανα λιγότερες θα αυξανόταν καθώς τα νιτρικά δεν εξαφανίζονται. Τον τελευταίο καιρό τα κρατάω (με τον ίδιο ρυθμό αλλαγών) στο 10.

Κατά συνέπεια δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα - και αυτό που ήταν στα νιτρικά δεν είναι πια ούτε θα είναι στο μέλλον. Για το θέμα του νερού, δεν έχω μετρήσεις γιατί θεωρώ ότι το απλό νερό βρύσης (εννοείται με αντιχλώριο) δεν πρόκειται να είναι εκτός των περιθωρίων που θέλουν τα ψάρια, από την άλλη δεν ξέρω πόσο κινητικά πρέπει να είναι όμως και αν τα επηρεάζει αλλά είναι λιγότερο κινητικά τον τελευταίο καιρό, ίσως 2 μήνες κοντά από όταν άρχισαν τα προβλήματα.

Δε προσπαθώ να απολογηθώ ή να το παίξω ξερόλας, τα λυπάμαι τα ψαράκια που χάνονται έτσι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filebox : 31-08-12 στις 21:17 Αιτία: (διόρθωσα νοηματικό λάθος)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01677 seconds with 10 queries